Minecraft - Bir Gariplik Var

SpawN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.4.2 Sürüm de biraz survival oynıyım dedim evimi yaptım madene indim vs. Biraz geziniyim dedim karşıma çıkanlar.

Kesinlikle dalga geçmiyorum ben kesmedim.

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet world generation calışırken bi bozukluk yapıyor herhalde

(BUNLARI HEROBRİNE YAPIYOR DİYENLER KESİN OLACAKTIR AMA KAYDE ALMAYINIZ :) )

Randerazit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende hiç olmadı öle bir şey, neden?

Ayrıca ben creative'de bir map hazırladım onu nasıl survival'a çeviririm ve başlangıç kordinatını nasıl hazırlarım WE falan yüklü değil. Oyun içinden yapabilirmiyim?

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
her zmn olmaz bazen ilk başta hiç olmaz bir kere girip çıkarsın bi yerler yok sonra bi kere daha girip çıkarsın orası var baska yer yok bu chunk lada alakalı olabilir ama tam anlamıyla sorunu ben de cözebilmiş deilim :)

Oxuruk

Hexakosioihexekontahexaphobie
En iyi cevaplar
0
+ Minor additions to the world generator

Minecrraft 1.4 ile gelen özelliklerden birisi küçük çaplı eklemelerle ilgli diye düşünüyorum. bunu şöyle alabilirsiniz

; dünyada hiçbir ağaç hep yeşil değildir. elbet çalı çırpı olacaktır. gelişimini tamamlamayan ağaçlar olacaktır. büyük ihtimal böyle bir çözüm getirilmiş.

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
+ Minor additions to the world generator

Minecrraft 1.4 ile gelen özelliklerden birisi küçük çaplı eklemelerle ilgli diye düşünüyorum. bunu şöyle alabilirsiniz

; dünyada hiçbir ağaç hep yeşil değildir. elbet çalı çırpı olacaktır. gelişimini tamamlamayan ağaçlar olacaktır. büyük ihtimal böyle bir çözüm getirilmiş.

saolasın kardeş çogu kişi olan şeyleri uydurduğumuzu zannediyor
(kimseye lafım yok denk gelmemiş olabilir tmm ama araştırmadan kesin yargı koymayalım lütfen :) )