Minecraft Bir TÜRK Köyü - Tepeköy Express

PancarMotoru

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft Bir TÜRK Köyü Tepeköy Express
Eğlencesine yapmış olduğumuz bir psikopat Türk'ün Minecraft'ta geçen maceraları...
- Köy camisinden çılgın proje olan el yapımı su kanalına....
-Tepeköy,Dereköy ve Ormanlı köyleri...
İyi seyirler...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mimari kötü olmuş, fona bir müzik koymaya bile üşenmişsin ve videonun yarısı bomboş alanlar ve tren yolunu seyretmemiz ile geçiyor. En azından F5 ile sinematik görüşü geçseydin. Çok kötü bir video ve köy olmuş.

Fuzenola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emek 0. Köylerin Yanına 1-2 Tane Boş Yapıt Bırakıp Geçmişsin Sadece.Köylerde Hazır Köy Zaten.

PancarMotoru

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mimari kötü olmuş, fona bir müzik koymaya bile üşenmişsin ve videonun yarısı bomboş alanlar ve tren yolunu seyretmemiz ile geçiyor. En azından F5 ile sinematik görüşü geçseydin. Çok kötü bir video ve köy olmuş.
Emek 0. Köylerin Yanına 1-2 Tane Boş Yapıt Bırakıp Geçmişsin Sadece.Köylerde Hazır Köy Zaten.
Bu işlerde daha çok yeni ve acemiyim f5'e basark sinematik geçişi mesela daha yeni öğrendim,eleştirileriniz için teşekkür ederim daha fazla uğraşmam gerektiğini biliyorum kapsamlı bir video hazırlama fırsatım olmadı.İnşallah daha güzel videolarımla tekrar görüşmek dileğiyle...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu işlerde daha çok yeni ve acemiyim f5'e basark sinematik geçişi mesela daha yeni öğrendim,eleştirileriniz için teşekkür ederim daha fazla uğraşmam gerektiğini biliyorum kapsamlı bir video hazırlama fırsatım olmadı.İnşallah daha güzel videolarımla tekrar görüşmek dileğiyle...
Bu kadar yeniyken bence video çekmemelisin öncelikle Youtube'da bir kaç Minecraft mimari videolar izleyerek nasıl binalar inşa etmen gerektiği konusunda bilgili olursun. Ardından video koymaya başlayabilirsin. Çünkü bu kadar (afedersin) kötü mimari ile videoların çok az izlenme alır ve müzik olmadığı için izleyiciler sıkılır. Ayrıca video çekmeden önce haritanı kontrol et çünkü video'da bazı yerlere ışığı sonradan yerleştirdin falan. Bunlar çok acemice duruyor. Önce kontrol et hata olmadığı kanaatine vardığın zaman video çekmeye başla.