Minecraft Bitmeyen Hikaye

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
EVET Arkadaşlar Çoğunuz Bu Forum Oyununu Biliyorsunuzdur.Birisi Birkaç Cümle Söylüyor.Ondan Sonraki De Onu Devam Ettiriyor.

NOT : HİKAYE MİNECRAFT İLE İLGİLİ OLACAK !!

NOT 2 !! : HİKAYEYİ BİTİRMEYE KALKMAYIN.EGER DUSMUS ÖLMUS GİBİ ŞEYLER YAZARSANIZ SİZDEN ÖNCEKİ KİŞİDEN DEVAM EDİLİR.
[DOUBLEPOST=1398890202,1398890162][/DOUBLEPOST]Steve Yatağından Kaltı.Çok Güzel Bir Gündü ve Güneşliydi

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O manzaradaki yerleri kesfetme karari aldi ve haritasini alip kesfe cikti ..

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yolda bir domuz gördü ve onu evine götürüp çay ikrâm etti.Bir müddet muhabbet ettikten sonra domuz yoluna devam etti.Steve evinden çıktı ve sahile doğru yola koyuldu.Yolda bir tavuk gördü ve onu evine davet etti.Tavuk, Steve'e kendisinin otostopçu olmadığını söylemesine rağmen Steve hâlâ tavuğun bir otostopçu olduğuna inanıyordu.Tavuğa servis ettiği çayın içinde zehir vardı.Tavuğu yatağa yatırdı ve yeniden yollara koyuldu.Evin yakınlarında hiçbir ağaç bulunmaması onu üzdü.Biraz evden uzaklaşarak ağaçlık yerlere gitmeyi düşündü.Bir Ormanlık bölge buldu.Geniş bir ormandı.Birkaç ağaca kafa atarak Fidan topladı.Evin yolunu tuttu Steve...
Ama Steve eve geldiğinde şaşırmıştı.Tavuk ortada yoktu ve Sandıklarının hepsi boşalmıştı!Elindeki fidanları bıraktı ve evden çıkıp etrafına bakındı.Bağırarak bir küfür savurdu ve silkindi.O Tavuğu bulup eşyalarını geri alması gerekiyordu.Çantasından birkaç giysi ve teçhizat çıkarıp evden olabildiğince hızlı çıktı.Tavuk fazla uzaklaşmış olamaz.Steve çöle doğru koştu.Dikkatli bir şekilde suya baktı.Bir Mürekkep balığı gördü.Konuşmaya daldılar.Bir süre sonra Mürekkep Balığı Tavuktan bahsetti.Steve düşündüğü şeyleri bıraktı ve Tavuğu sordu.Mürekkep balığı "Abicim şimdi ben bu tavuğu gördüm tamam mı.Böyle yardırıyordu batıya doğru.Yani bi' selam ver. Bi' selam ver değil mi yani? Bu dünyada hepimiz kardeşiz sonuçta!" dedi. Steve bilerek gülümsese de içinde nefret çığlıkları atıyordu.Steve kılıcını alıp Mürekkep Balığını öldürdü.Mürekkepleri çantasına koyup , Batıya yöneldi.Biraz yürüdükten sonra Devasa bir yapıt gördü.

Gerisi sizin hayal gücünüzde...
( ENVANTERE BAKMAYIN. İNTERNETTEN ALDIM RESMİ )

Son düzenleme:

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ve içine girdi içinde köylü gordu

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Köylü evimden cıkdedi ve steve yi dinlemeyip iron golemler üzerine saldı

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ve ordan NiqhtRide çıktı ve iron golemleri kesti ve steve ile arkadaş oldu

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sonra steveye olayı açıkladı evde değildim derve geri arkadaş olurlar

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Steve ve NiqhtRide yolda gezerken birden NiqhtRide öldü.Bunun üzerine steve intikam almak için saldırdı.Kim dersiniz? Tabikide Herobrine...