KuchukiByakuya
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
====================================[ Eski Bolumlerden]=============================
Fakat Portal Tatmin Olmamsti Ve Patlama Sonucu Tum Konohana İnsanini Minecraft Sistemine İsinlamistir
============================================================================================
Bleach Takiler Minecraft 1.7.2 Ye Ulasmislardi Bile Naruto lar 1.6.4 Den Geliyorlardi
Tum Kaptanlar Sasirdi Dunya Kare herkes Kare Den Olusuyor Gecici Shinigami Kurosaki İchigo: Surdan Bi Kare Adam Geliyor
Steve
gelir ve) Sizde Kimsiniz Burda Napiyorsunuz
Tum Kaptanlar Susmuştu.
Geçici Shinigami: Biz Bir Hata Sonucu Bu Kare Dunyaya İsinlandir Kare Adam
Steve: Burasi Minecraft Birtur Pc Oyunu Ve Adim Steve Memun Oldum
Geçici Shinigami: Zangetsuyu Cikarir Ve Steveya Tam Vurcakken
Steve: Diamond Swordu İle Savunma Yapar
Tum Kaptanlar Saldirmaya Baslar Ve Steve Olur
===============================[Bölüm Sonu Sonraki İcin 2 BEGENİ Lütfen]==================================
Hikayeyi Yazan: Efe Rasim Kurtkaya
Kurgu: Anime
Oylamayı Yapiniz Benim İcin Onemli
Fakat Portal Tatmin Olmamsti Ve Patlama Sonucu Tum Konohana İnsanini Minecraft Sistemine İsinlamistir
============================================================================================
Bleach Takiler Minecraft 1.7.2 Ye Ulasmislardi Bile Naruto lar 1.6.4 Den Geliyorlardi
Tum Kaptanlar Sasirdi Dunya Kare herkes Kare Den Olusuyor Gecici Shinigami Kurosaki İchigo: Surdan Bi Kare Adam Geliyor
Steve
Tum Kaptanlar Susmuştu.
Geçici Shinigami: Biz Bir Hata Sonucu Bu Kare Dunyaya İsinlandir Kare Adam
Steve: Burasi Minecraft Birtur Pc Oyunu Ve Adim Steve Memun Oldum
Geçici Shinigami: Zangetsuyu Cikarir Ve Steveya Tam Vurcakken
Steve: Diamond Swordu İle Savunma Yapar
Tum Kaptanlar Saldirmaya Baslar Ve Steve Olur
===============================[Bölüm Sonu Sonraki İcin 2 BEGENİ Lütfen]==================================
Hikayeyi Yazan: Efe Rasim Kurtkaya
Kurgu: Anime
Oylamayı Yapiniz Benim İcin Onemli