Minecraft Blok Bağlantısı Sorunu Lütfen Yardım Edin

PentaFive

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba benim minecraft ta blok bağlantısı sorunu var yardım edermisiniz? ne yapmam lazım ? şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarımın özellikleri
Ekran kartı
Nvidia Geforce GTX 560 M 2GB birde pc nin kendi kartı var onla beraber toplam 4GB
İ7 2630QM işlemci 8GB Ram

Görsel

YENİ GÖRSELLER GELDİ SORUN DAHA İYİ GÖRÜNÜYOR

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

PentaFive

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya Arkadaşım sorunumu çözeceksen bir şey yaz trolleme bikere çok fazla derecede oluyo bu çizgiler takmamak mümkün değil.

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Arkadaşım sorunumu çözeceksen bir şey yaz trolleme bikere çok fazla derecede oluyo bu çizgiler takmamak mümkün değil.
Uranos size yanlış bir şey söylememiş. Üstüne siz de böyle önemsiz bir mevzuyu rapor ediyorsunuz. Böyle yapmanız size hiçbir şey kazandırmaz. Eğer bu davranışı devam ettirirseniz aksine siz uyarı alacaksınız.

PentaFive

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hey dostum benim problemim büyük bunun büyük küçük olduğuna sen karar veremezsin ben orada küfür hakaret ırkçılık aklına gelebilecek kötü bir davranış sergilemedim trollüyor ve bir daha söylüyorum sorunum büyük

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey dostum benim problemim büyük bunun büyük küçük olduğuna sen karar veremezsin ben orada küfür hakaret ırkçılık aklına gelebilecek kötü bir davranış sergilemedim trollüyor ve bir daha söylüyorum sorunum büyük
Ben sizin probleminize küçük demedim. Uranos'un verdiği cevabın öneminin olmadığını söyledim. Ve tekrar söylüyorum. Uranos'un hiçbir suçu yok. Aksine siz sadece kendinizi düşünerek yönetimi oyalıyorsunuz.

Burada olanlar sadece bunlardan ibaret...