Minecraft Bot Koruması | Orjinal Bot Koruması Arıyanlar İçeriye >> ! | Yeni Korumalar ve Sistemler !

Konu Nasıl Sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    12

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne kadar da faydalı, authme ülke engeli ve bir skript; tamamdır artık serverimiz full korumalı oldu.
Saçma sapan konuşmayın arkadaşım, bu pluginlerden daha iyi bot koruma pluginleri mevcut.
MineSec plugini örnek verebilirim, Authme'den TR'yi ayarlarsın TR'den atarlarsa bum. İptables iyi çözüm, en fazla 5 dakikalık bir iş (iptables'ten anlıyorsan). Sonra otur keyfine bak. Yakın arkadaşın diye 'en faydalı, en iyi, en güzel, mükemmel' gibi yorumlar da bulunman saçma olmuş :ci:
Biz burda paylaşım yapıyoruz sende gelip burda minesec araştırıp , ekleyip , paylaşıp diyeceğine hiçbiri işe yaramazmış bu korumaları kullananlarda işe yaramıyor zaten en iyisini sen biliyorsun dimi , beğenenler yorumlarını atmış yorumlar senin haddine düşmez .

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Biz burda paylaşım yapıyoruz sende gelip burda minesec araştırıp , ekleyip , paylaşıp diyeceğine hiçbiri işe yaramazmış bu korumaları kullananlarda işe yaramıyor zaten en iyisini sen biliyorsun dimi , beğenenler yorumlarını atmış yorumlar senin haddine düşmez .
Hatırlar mısın, anti-botultra plugini'ni "tavsiye etmem" dedin ve hiçbir özelliklerinden bahsetmedin; ben sana açıkladım güzelce böyle böyle ardından ekledin.
Her şeyi benden bekleme, biraz araştır. Minesec nedir ne işe yarar, iptables nedir ne işe yarar. Biraz araştır ve bu baştan savma konuna ekle, kullanan arkadaşlar sağlam korumalar düşsün. Beğenen kişilere bakıyorum; senin arkadaşların veya rabisu kullanıcıları :)

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hatırlar mısın, anti-botultra plugini'ni "tavsiye etmem" dedin ve hiçbir özelliklerinden bahsetmedin; ben sana açıkladım güzelce böyle böyle ardından ekledin.
Her şeyi benden bekleme, biraz araştır. Minesec nedir ne işe yarar, iptables nedir ne işe yarar. Biraz araştır ve bu baştan savma konuna ekle, kullanan arkadaşlar sağlam korumalar düşsün. Beğenen kişilere bakıyorum; senin arkadaşların veya rabisu kullanıcıları :)
Eklenir merak etme .