Minecraft bozuk görünüyor yardım pls

ByArdanTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar biz 4-5 kişi mineraft oynuyoruz fakat bi arkadaşım daha geldi naptıysak olmadı oyun bozuk görünüyor kendi mc dosyamı verdim format attık her türlü yolu denedik bi çözüm bulamadık bende buraya konu açma gereksimi duydum varmıdır bu sorunu bilen ?
arkadaşın çektiği resimler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

lütfen bilen varsa yardımcı olabilirmi

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı modeli nedir? Driverlarını güncellemeyi deneyebilirsiniz. Oyunun grafik ayarlarını kurcalamakta işe yarayabilir özellikle mipmap ayarının bu tarz sorunlara yol açtığını görmüştüm.

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyununun farklı sürümlerinde bu hatayla karşı karşıya kaldın mı? Bu arada 1.10 Kullanmanı tavsiye etmem.Bu tür sıkıntılar olabiliyor.Ama @Personinblack in dediği gibi ekran kartı sürümün veya driverların minecrafta güncel olmadıysa,ve minecraft bu sürümü desteklemesse ortaya bu tür sıkıntılar ortaya çıkabilir.Driverları sitesinden güncelle.

KuKyn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen Oyunun Görüntü Dosyalarında Hata Var Driverlarda Hata Olsaysı Oyunun Açılcagını Bile Sanmıyorum.

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen Oyunun Görüntü Dosyalarında Hata Var Driverlarda Hata Olsaysı Oyunun Açılcagını Bile Sanmıyorum.
(Onun Dediği)
kendi mc dosyamı verdim
Oyunun görüntü dosyalarında bir hata olmadığını burdan anlayabilyoruz.

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
texture veya shaderden dolayı olabilir eğer bundan değilse bence grafik ayarlarını düşürüp ve bir fps yapması gereken texture packleri deneyebilirsin bende gta beyazlaşıyodu felan ben grafikleri felan düşürdüm işe yaradı