Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önceki konumda havayı anlatmıştım bildiğiniz üzere.Şimdiyse bu konudaysa suyun temel hamlelerini göstereceğim.Böylece bükücülüğü kolay yoldan öğrenmiş olacaksınız.Lafı uzatmadan hemen hamlelere geçmeyi uygun görüyorum.Hazırsanız,başlayalım.
Torrent
Temel su hareketi olan torrent oyuncuları dondurmanıza olanak sağlar.Oyuncuyu dondurmak için attığınızda rakibe geldiğinde çift sol tık yapmanız için yeterlidir.
OctopusForm
Bu yetenek ile size gelen rakiplere hasar verip itebilirsiniz.Yapımı için shift basılı tutup suya sol tıklamanız yeterlidir.
WaterManipulation
Rakibe güçlü bir su saldırısı yapar.Yapılması en basit yetenek diyebiliriz.Yapmak için shift ve suya bakıp sol tıklamanız yeterlidir.
IceSpike
Rakibe buz ile saldırmanızı sağlar.Manipulation ile yapımı aynıdır ve aynı işleve sahiptir.
IceWall
Rakibe buzdan duvar oluşturup onu kırarak hasar vermenizi sağlar.Hem saldırı hem de defans için kullanılan bu yetenek gerçekten de önemlidir.
WaterSpout
Su üstünde yükselmenizi sağlayan bu yetenek sayesinde suda batmanızı engeller.Yapımı için sol tıklamanız yeterlidir.
PhaseChange
Temel bir hareketidir bu buz bükücülüğün.Sol tık yaparak suyu dondurabilirsiniz yahut shifte basınca buzu eritebilirsiniz.
Evet,suyun sonuna geldik.Tekrardan bir hatırlatma yapayım tüm yetenekler bu kadar değil.Ben sadece aklınızda bir fikir olması için birazını göstermiş bulunmaktayım.
İyi Forumlar!
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.