Minecraft | [Bükücülük Rehberim] [Bölüm 5]

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1

Tüm forum üyelerine tekrardan merhabalar,
Umarım tatlı bir sabaha başlangıç yapmışsınızdır.Bugün size element olmayan ama elementlerle aynı güçte olan bir dövüş sanatı olan chiyi kısaca tanıtacağım.Öncelikle chi hakkında bilmeniz gerekenlerden biri felç etme özelliğine sahip olmasıdır.Tabii bu felç sınırsız değildir.Ayrıca chi bloklayan kişiler insanları belli bir süre kör edebilir yahut kendilerine direnç,kuvvet,hız ve zıplama desteği gibi güçler kazandırabilirler.Son olarak bu konuda fotoğraf paylaşmak biraz zor olacaktır.Çünkü chi sadece sol tık olduğu için tüm hareketler size aynı gibi gelebilir.Ben de onun için oyuncuların anlamakta güçlük çekebileceği hareketlerin fotoğraflarını paylaşacağım.Haydi konumuza giriş yapalım.

• RapidPunch
Chilerin temel hamlesi diyebileceğimiz bu hamle rakibe iki kat daha fazla hasar vermenizi sağlar.Yani örneğin siz rakibe iki yumruk atarsanız 1 vurur bildiğiniz üzere.Ama bu yetenekle vurursanız rakibe 2 vurmuş olursunuz.Yapımı için rakibe sol tıklamanız yeterli.

• SwiftKick
Evet,benim en sevdiğim hamle olan swiftkick ile rakiplere uzaktan vurabilirsiniz.Artık rakibin dibine gitme ihtiyacınız kalmayacak.Yapımı yine çok basittir sol tıklamanız yeterlidir.

• BackStab
Rakibe arkadan vurursanız aynı rapidpunch gibi iki kat hasar vermenizi sağlar.Bu hamleyi kullanırken rakibi felç etmeniz yararınıza olacaktır.Yapımı için rakibin arkasına geçin ve sol tıklayın.

• QuickStrike
Tek başına bir işlevi olmayan hamleler arasındadır.Bir kombonun yapımı için gereklidir.Bu da aynı şekilde sol tıklayarak yapılır lakin tek başına kullanmanızı tavsiye etmediğim hamleler arasındadır.

• Paralyze
Konunun başında chilerin felç etme hamlesi olduğunu söylemiştim.Evet, dediğim hamle buydu.Rakibe vurduğunuzda kısa süreliğine de olsa onu felç etmenize olanak sağlar.Yapımı için rakibe sol tıklamanız yeterlidir.

• HighJump
Hamlelerden kaçmak için ideal bir hamle olan highjump ile yukarı bakıp sol tıklarsanız yükseklere zıplamanıza yardımcı olur.

• AcrobatStance
Daha hızlı gitmenize olanak sağlayan acrobatstance sizlere hız ve zıplama desteği vermektedir.Yapımı için sol tıklamanız yeterlidir.

• SmokeScreen
İnsanların gözlerine kara bir perde çekmenize olanak sağlar.Yani rakibi kör edersiniz.Yapımı için sol tık yeterlidir.

Evet,forum üyeleri bir konumun daha sonuna gelmiş bulunuyorum.Bu macerada bana eşlik ettiğiniz için teşekkürler.
İyi Forumlar!