Minecraft Bukkit ile alakalı lütfen

arnialbjk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba.Ben foruma yenı uye oldum.Minecraft Bukkit Server kuruyorum Faction mod olarak.2-3 Sıkıntım var. Daha bilmedigim sıkıntılarımda vardır elbet.Onlarıda sorarım inş. :)Neyse konuya geceyım. PlotMe plugını yukledım /mv create normal PlotWorld -gPlotme yazıyorum Created diyor /mvtp PlotWorld yazdıgımda baska boyle normal bi orman gibi yerlere gidiyor.Arsa yapmıyor . Bİde bukkit serveri açarken jar a tıklıyoruz ya Pail plugını vaar menu acılması gerekıyor fakat aclmıyor 50 dakıka falan ugrasınca anca açılıyor bu menü.Kaç kere java kapatıyorum acıyorum görev yonetıcısınden falan bayağı ugrastırıyor onu nasıl duzeltecegım ? Şimdilik bu kadar iyi forumlar teşekkürler şimdiden.

arnialbjk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Üyelik benim değil.Daha ilk defa giriyorum foruma.Ayrıca bu konuları bırakın sorumun cevabını verirmisiniz.[DOUBLEPOST=1375900500,1375897643][/DOUBLEPOST]Lütfen acil cevap lazım

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eger serverinizin versiyonu 1.6.2 ise Plotme ve Pail pluginlerinin daha guncellenmemis olmasindan kaynaklidir. Eger versiyonunuz 1.5.2 ise PlotMe icin Multiverse core ya da MultiWorld pluginini yuklediginizden emin olun.