Minecraft Bukkit Server Kurdum Ram 1gb Den Fazla Olmuyor

Player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Minecraft Bukkit Server Kurdum Pc 8GB Ram ama 1024MB yapınca hata vermeden giriyor.
Ama 2048 ve üstü yapınca girmiyor ve Pc 8GB Ram.
Çözümü Bilen Varsa Lütfen Yorum Yapsın. :bilmiyorum:[DOUBLEPOST=1370458785,1370458229][/DOUBLEPOST]Bilen Yokmu ??? :acı:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
İşletim sisteminiz 32 bit ise; java 1500 MB ın üstüne çıkamaz.
İşletim sisteminiz 64 bit ise ve siz 32 bit java kullanıyorsanız aynı şekilde yine 1500 MB ı geçemez.
Bu yüzden 64 bit java yüklemeli ve .bat ınızdaki java dizinini ona göre yazmalısınız. Örnek:
Kod:
Echo OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx4G -Xms4G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman .bat ın daki kod da java 64 bit in dizinini göstermen gerek. Şu an 32 bit java dizini ayarlı olmalı

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx4G -Xms4G -jar craftbukkit.jar

Player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu sefer de Can't Keep Up! Did the system time change, or is the server overloaded? hatası verdi.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
o hata değil sadece uyarı: aşırı yüklenme uyarısı. Onu umursamana gerek yok.

Player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu konuyla alakalı değil ama bir şey dicem
Essentials pluginin klasör olanı varmı sende?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ayarlı essentials kullanmanızı önermem. Eğer kendi serverinizin ayarını kendiniz ayarlamak isteseniz şu konuya bir göz atın orada essentials configindeki girdileri açıkladım ona göre ayarlayabilirsiniz:
https://forum.gamer.com.tr/threads/essentials-config-rehberi.84043/

Ama yine de ayarlı istiyorsanız, plugin paketlerini kullanabilirsiniz.

Ama eğer sorun pluginin kendi klasörünü kendi oluşturmamasıysa essentials inizi kendi serverınızın versiyonuna uygun şekilde yenilemeniz sorunu çözecektir.