Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft Bukkit Server Ram Ekleyince Sorun Çıkartıyor!
Minecraft Bukkit serverım var. Ama Ram Eklemeye Kalkıyorum (64BİT) Oyuna Giriyorum Sw açılıyor ama yazı yazarken deil backspace basınca direk kelimeyi siliyor bi tuşu silmiyor ve başlat.bat bakıyorum connection reset yazıyor. Ne yapmam Gerekiyor?
.bat indaki kodlari yazar misin? Kontrol etmeliyiz. Aslinda connection failed hatasi RAM ile alakali degil daha cok server acilmamissa veya port veya host ta bir sorun olunca cikar. Ve bahsettigin silme olanyindan hic bir sey anlamadim. Neyi siliyorsun? Oyunda mi siliyorsun dosyada mi? Dosyada ise hangi dosyada? Yoksa ben cok yanlis mi geldim ?
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.