Minecraft Bukkit Serverime Girince 'user Not Premium' Hatası Veriyor

naileno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben serverimi kurdum properteis dosyasına girdim online modu false yaptım ama serveri açıp girince karşıma user not premium hatası çıkıyor. sonra tekrardan server properteis dosyasına bakıyorum online mod true oluvermiş . Ya bunun çözümünü biliyorsanız lütfen söyleyin çok ihtiyacım var lütfen !!! :cry:

naileno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİ YANIT VERSİN YARDIMCI OLUN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!

AldroSss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
craftbukkitin 1.5.1-r0.1 serisinden birini indirip kur yeni cikan craftbukkit serilerine premium koruması eklenmiş sanırım

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverı çalıştırmak için hazırladığın .bat dosyasına sağ tıkla ve düzenleye bas. Orada -o true komutu vardır, onu -o false yap. Eğer yine sorun yaşarsan Teamviewer ile bakabilirim.

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverı çalıştırmak için hazırladığın .bat dosyasına sağ tıkla ve düzenleye bas. Orada -o true komutu vardır, onu -o false yap. Eğer yine sorun yaşarsan Teamviewer ile bakabilirim.

Ben de bu sorunu çözene kadar baya uğraşmıştım.Ama Crysis hemen cevaplamış benden önce... :) :)

AldroSss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Echo OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE

true false ? ben yanlış bi batmı kullanıyorum acaba :eek:

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar burayajarismi.jar
PAUSE

Şeklinde değiştirebilirsiniz.

naileno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim :D :D :D :D :D En az iki günden beri ugrasıyordum derdime derman oldun çok saol :D Şu an sevinçden napcagımı bilmiyom o derece :D

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AldRoss
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE

benim kullandigim kod bu false yaziyo istersen bunu dene bide