ensrbsk
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaslar ben bu bulmacıyı arkadaşlar ıcın yapıyorduk hem eğleniyor hemde dusunuyorduk sımdı bu bulmacayı sıze gostereceğim.Çözmede iyi başarılar
1-) _ I _ I _ _ A _ / _ O _ _ U _ U 10 puan
Ben bir bloğum beni devrelerde kullanırsın ben guc kaynağıyım beni nerdeyse her devrede kullanırsın fakat küçüğüm daha elverişlidir.
2-) _ I _ I _ _ A _ / _ E _ _ Ö _ Ü 10 puan
Ben bir devre elemanıyım beni öyle sık sık kullanmazsın nadiren örnek vermek gerekirse güneş sensörünü gece sensörü yapmak için kullandığında kullanırsın.
3-) _ E _ _ E _ / _ U _ _ A _ I 10 puan
Benbir bloğum ama ilk halim başka bir yerdedir beni pişirdin sonra cıkan mezemeyle blok yaptın.
4-) _ Ü _ _ E _ 10 puan
Ben bir bloğum aslında birşeye yaramam bos geldik bos gidecez
ama havuz yapımında kullanılıyorum bağzen
5-) _ _ A _ E _ 10 puan
Ben bir canavarım ben ilk doğduğun yerde yokum portaldan gectığıkten sonrakı dunyada varım ama ole sık sık karsına cıkamam admının yaptığı yapılarda bulunurum
6-) _ İ A _ _ 10 puan
Ben bir canavarım fakat boss da sayılırım rengim yeşildir
7-) A _ _ I _ / _ U _ U _ 10 puan
Ben bir mazemeyim nehterde düşüyorum ama benim duştuğum canavar cok nadir bulunuyor
8-) _ I _ I _ / _ A _ 10 puan
Ben bir bloğum fakat benim 2 halim vardır bu bnm 2. halim beni başlangıcta kestiğin 3. veya 4. bloğum
Son soru 20 puan
9-) _ _ H _ _ _ / _ I _ _ _ Z I
Ben minecraft a aykırı bir şeyim uclarım sivridir fakat beni sen yaparsın
Eğer ipucu isterseniz yorumda belirmeniz yeter
1-) _ I _ I _ _ A _ / _ O _ _ U _ U 10 puan
Ben bir bloğum beni devrelerde kullanırsın ben guc kaynağıyım beni nerdeyse her devrede kullanırsın fakat küçüğüm daha elverişlidir.
2-) _ I _ I _ _ A _ / _ E _ _ Ö _ Ü 10 puan
Ben bir devre elemanıyım beni öyle sık sık kullanmazsın nadiren örnek vermek gerekirse güneş sensörünü gece sensörü yapmak için kullandığında kullanırsın.
3-) _ E _ _ E _ / _ U _ _ A _ I 10 puan
Benbir bloğum ama ilk halim başka bir yerdedir beni pişirdin sonra cıkan mezemeyle blok yaptın.
4-) _ Ü _ _ E _ 10 puan
Ben bir bloğum aslında birşeye yaramam bos geldik bos gidecez
5-) _ _ A _ E _ 10 puan
Ben bir canavarım ben ilk doğduğun yerde yokum portaldan gectığıkten sonrakı dunyada varım ama ole sık sık karsına cıkamam admının yaptığı yapılarda bulunurum
6-) _ İ A _ _ 10 puan
Ben bir canavarım fakat boss da sayılırım rengim yeşildir
7-) A _ _ I _ / _ U _ U _ 10 puan
Ben bir mazemeyim nehterde düşüyorum ama benim duştuğum canavar cok nadir bulunuyor
8-) _ I _ I _ / _ A _ 10 puan
Ben bir bloğum fakat benim 2 halim vardır bu bnm 2. halim beni başlangıcta kestiğin 3. veya 4. bloğum
Son soru 20 puan
9-) _ _ H _ _ _ / _ I _ _ _ Z I
Ben minecraft a aykırı bir şeyim uclarım sivridir fakat beni sen yaparsın
Eğer ipucu isterseniz yorumda belirmeniz yeter