Minecraft Can Sorunu

xxSnoWKinGxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, Minecraft Serverimde Zombi Vursada , Yüksek Biyerden Atlasamda , canım gitmiyor hem acıkmıyorum acıksamda yemek yiyince dolmuyor.

Lütfen Yardım Edin :emin:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Muhtemelen plugin paketi yüklediniz... Plugin paketinizi silin atın. Sonra server.properties belgesinden zorluk ayarını ayarlayın (difficult: 1/2/3/4 0 olmasın.) Pluginleri kendiniz kendi ayarlarınız ile tekrar kurun veya güvenilir bir plugin paketi deneyin. Benim size önerim plugin paketlerini hiç kullanamyın. Zaten normal bir sunucu içi gerekli olan bir kaç plugin avrdır:
Vault, iconomy, Authme, groupmanager, essentials, we, wg
gibi temel pluginler. Zaten bunlar ile ilgili yazılmış rehberler de mevcut örneğin benim Essentials, GroupManager ve WG ile ilgii yazdığım rehebrime göz atarak birçok şey öğrenebilirisniz:
https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/
Eğer yararlı olrusa bir beğeniyi çok görmeyin :) Başaarılar iyi forumlar. Daha fazla sorununuz olrsa buradan yardım etmeye çalışırım.

xxSnoWKinGxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
teşekkürler, zaten ben bütün pluginleri biliyorum ama faction yükleyemediğim için bi plugin paketi indirdim o yüzden oldu galiba :örümcek: