Minecraft '' Can't Reach Server '' Hatası Yardım :(

Besorgnis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN ADIYLA ...

MERHABA ARKADAŞLAR KONU YERİ YANLIŞMI BİLMİYORUM YENİ ÜYEYİM YANLIŞSA ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN TAŞIRMANIZI RİCA EDERİM.

ÖNCELİKLE SORUNUM MİNECRAFT SERVER AÇTIM SERVER PROPERTİES ONLİNE MODE FALSE YAPTIM IPIMI YAZDIM
SERVERİMİ BAŞLATTIGIMDA SORUN YOK GİREBİLİYORUM 2 ARKADAŞIM DAHA GELECEK FAKAT ONLAR CAN'T REACH SERVER
HATASI ALIYORLAR GOOGLEDEN BAKTIM GÜVENLİK DUVARI FALAN VARDI BENİM İŞLETİM SİSTEMİ WİN8 KAPATAMIYORUM NEDENSE :(
BAŞKA YOLU VARSA SÖYLERMİSİNİZ FİREWALL DA WARDI SANIRIM ANLAMIYORUM BEN FİREWALLDAN DETAYLI ANLATACAK ARKADAŞ YOKMU ALLAH İÇİN YA :(

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hamachi ip adresini verdin d
(server.properties'te de arkadaşlarına da.) değil mi? (2*.***.***.*** olan 192.168.***.*** değil)

Tapatalk VIP ile gönderildi. (Tapatalk ID'de VIP rütbesi yazıyor.)

Besorgnis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
evet server properties IP'a hamachi ıp4 girdim sonra arkadaşlarım gircek can't reach server diyor ben girebiliyorum sorun güvenlik duvarıfirewall felanmı ne anlamıyorum fazla ben geçen hafta win 7 yüklüyken kurdugumda giriyorlardı win8 yükledim son 2 gündür giremiyorlar daha dogru güvenlik duvarını kapatmam lazım kapatamıyorum alpemix yada tw üzerinden yapabilecek arkadaş warsa Allah razı olsun ondan bekliyorum :([DOUBLEPOST=1385982557,1385982499][/DOUBLEPOST]EVET KARDEŞ BENİM HAMACHİ İP YAZIP GİRİYORLAR[DOUBLEPOST=1386492585][/DOUBLEPOST]GÜNCELLLL :(

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Google da win8 guvelik duvari kapatma yaz ordan bak :) resimli anlatim bulabilirsin

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi