Minecraft Cape

BerkayN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Minecraft'ım Premium Cape Kullanmak Istiyorum Napmaliyim Eskiden ''MCCAPES'' Vardı Artık Yok :( Illaha Paraya Kıyıp ''Optifine Cape'' mi Almak Zorundayim Acil Cevap Verin :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Evet.Para İle Verip Alacaksın.Yada İngilterede Yaşayıp Senede 1 Kez Yapılan Etkinliklere Katılacaksın.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bir Ümit " Minecon " Türkiyeye Gelir Pelerinin Olur :p

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sanmıyorum ya bilet aldığında vereceklerini, hani olabilir de çok fazla katılım oluyor hani bilet alıp da gitmemekte biraz mantıksız olabilir :D
Sanırsam Bir Minecon Pelerin Almak Eğer Gitmeden Veriyorlarsa Bile En Az Bileti 50-100 Dolar Arasıdır Oda 150-300 TL Arası Ediyordur Bİlet Hakkında Bilgim Yok Sadece Tahmin Ettim Eğer Birde Gidip Orada Üyeliktir Başvurudur bir şey Yapman Gerekiyorsa En az 1000TL Kapısı Sana Ha Yabancı Ülkede Olsaydık 50 -100 Dolar Veya Bilet Parası herneyse Pek Koymazdı Ama Biz O Paranın 3 Katı Bir Fiyat Verdiğimizden Pahalı Geliyor Gözümüze
Vlh 10 Dolar İle Optifine Cape Almak Daha Karlı Olabilir Diye Düşünüyorum o Bile 30TL Ye Denk Geliyor Ve Şuanda Optifine Kullnmayan Premium Sunucuda Oynayan Yabancı Kişi Sayısı Neredeyse Yok Denecek Kadar Az Örn Bir Mcsg Videolarında %60 LIk Bir Kısmı Pelerinli Oluyor Ve Türkiyedede Baya Yaygınlaştı Bu Pelerin İşi Özellikle Video Çekenler Neredeyse Hepsinde Oldu Bu Ha Birde Şu Var Türk Kitleye ve Dünya Çapında Yeni Başlayanlara Bakarsan Çoğu Optifine Kullanmıyor Çoğu Bilmiyor Ve Pelerinin Onlarda Görünmüyor Bir Dezantajı O Olabilir Ve Onların %90 Bir Kısmı Crack Desek Çoğu McSinSearch Dan Kullanıyor Desek Minecon Pelerinini Görüp O Hesabı Kullanacakları İçin OF Pelerin Almak Daha Mantıklı Eğer Yıllar Sonra Türkiye'ye Gelirse Alınabilir