Daha olayı anlamadan böyle yorum atıyorsun, bu normalde normalde ac ile alaklı bir espiri idi benimde aklıma minecraft geldi değiştirdim, ortada çeviri v.s bir durum yok.Hiç kimse demiyorki 5. karedeki "ewanart(tam okuyoamadım)" ne oluyo ?
Bu arada türkçe çeviri yapmışsın çok belli ettin be arkada gri arkaplan varmış sen beyaz yapmışsin yazı için bide kendim yaptım diyosun çevirdim deseydin bari -1
Edit:Şimdi farkettim editi paintle yapmışsın bari ps kullanıp pattern çekseydin
O zaman editledim , değiştirdim gibi bişeyler yazsaydın 2 ve 4. karelerde yazıları silmişsin alıntı bile yazsan yeterdi.Daha olayı anlamadan böyle yorum atıyorsun, bu normalde normalde ac ile alaklı bir espiri idi benimde aklıma minecraft geldi değiştirdim, ortada çeviri v.s bir durum yok.
Resmin ilk hali yazısız idi sonradan değişimlere uğradı, editledim,değiştirdim gibi bir şey yazmama gerek yok. Caps yapanlar bir resmin üzerinde editleme yapıyor ve birisi çıkıp resmin kimin olduğunu söyleyemez.O zaman editledim , değiştirdim gibi bişeyler yazsaydın 2 ve 4. karelerde yazıları silmişsin alıntı bile yazsan yeterdi.
Ama yapımcılarının isimlerini silmiyorlar bu arada Kendi yapımım demişsin benim kastettiğim yer orası, onun yerine altina Tairo76 yazsaydın (editlemeden) daha iyi olurdu.Resmin ilk hali yazısız idi sonradan değişimlere uğradı, editledim,değiştirdim gibi bir şey yazmama gerek yok. Caps yapanlar bir resmin üzerinde editleme yapıyor ve birisi çıkıp resmin kimin olduğunu söyleyemez.
Ama yapımcılarının isimlerini silmiyorlar bu arada Kendi yapımım demişsin benim kastettiğim yer orası, onun yerine altina Tairo76 yazsaydın (editlemeden) daha iyi olurdu.