MineCRAFT Çekiliş Kampanyaları PremiumMC/VIP/PromoKOD

TheAnka

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Server Açtım Bu Serverde Çekiliş Yapıyorum Onemli NOTLARI Okuyunuz Server Bilgileri : HungerGameste 15 Arena Vardır 3 Emektir Kendimiz Yaptığımız 12Side Hepsi Tanınmış Maplar Vardır Örneğin Hangar Breezee Island Vb Vb Arsalar Bedavadır 30x30 Dur.1.6.4 Sürümüdür Factions Ağırlıklıdır.Myhorse Plugini Vardır Atınız Ölmez İsim Verilir birçok Warp Ve Oyun Vardır Bir Sen Eksiksin İP:<<<176.31.228.138:1125 >>> ÇOK ONEMLI NOT Server 76 Kişiliktir 10GB Ram Vardır Server 30 Onlineyi Bulduğunda Prenium Çekilişi Yapılacaktır Ve Bir Sürü Promo Kod Dağıtılacaktır....Bu Kodlarlı Oyunda Iteme Çevirebileceksiniz Veya Paraya Server 20 Kişiyi Bulduğunda 1 Aylık
!!!COK ONEMLI NOT!!! Arkadaşlar Ben Server Kurucusu TGRaiden Orelevor13 Selam Söylüyor Server Oyuncusu 50 Olduğu Zaman Minecraft Premium Hesap Vereceğiz !!!!
Serverde Bulunan TUM VIPLeri Cekilise Katacagiz Bununlada Yetinmeyip Satışta Olan Promo Kodlarımızı Dağatacağız Tüm Oyunlarda Kullanabileceksin Gerisini;
Serverde Göreceksin Beklerim IP<<<176.31.228.138:1125 >>>

!!!COK ONEMLI NOT!!! Server Oyuncusu 30 Olduğu Zaman 1 Tane Premium Hesap ! 1 Tane PlatiniumVIP !! 1 Tane UltraVIP !!! 2Tane MegaVIP !!!! 3Tanede VIP Çekilişi Olacaktır !!!!! Gel Ve Pazar Onundeki Alandan Başvuru Yap!!!! 20 Tane Oyun Parası Ve Iteme Çevireceğin Promo Kodları Saymıyorum!!!IP<<<176.31.228.138:1125 >>>
Eğer Çekilişte Bir Şey Kazanamadın PROMO Kod Vereceğiz

Çekişişe Katılmak Istiyorsan ./Warp Duyurular Yap Sonra Formu Doldur Suya AT Çekiliş Hemen Başlasın Istiyorsan Oninle KAL