O isim alınmış JusticeWhips yaptıBoşver sen premiumunun tadını çıkar nickini ne yapacaksın tekrar hayırlı oldu. JusticeWhip yap bence forum nickinle aynı olur.
JusticeWhip_06 da güzel olurdu aslında...O isim alınmış JusticeWhips yaptı
Hangi sw özelden yazsana beraber oynayak.O isim alınmış JusticeWhips yaptı
Sadece yazıklar olsun diyorum foruma okadar emek vermiş kişiler olarak kalbimizi çok kırdınız Random.org sitesi rasgele sayılar seçmeye yarıyor 420 kişi arasından 420. arkadaşta çıkabilir 5 de 50 de çıkabilir 1 de forum moderatörü yerine normal bir kullanıcı çıksaydı bukadar iftira atmazdınız ! Video çektim sabah ama upload hızım yavaş olduğu için üşendim 128 mb 10sn dosya saatler sonra yüklenirdi bu yüzden hızlı olsun diye vaz geçtim belki yüklerdim ama sizin gibi insanı yerin dibine sokan arkadaşlara bu saatten sonra bir şey kanıtlamak zorunda değilim sanki çok katılırken çok emek vermişcesine elinizden sanki paranız gasp edilmişcesine insanlara çamur atmakta nedemek oluyor . Çekilişe bir kaç ay ara verdim hak eden kişilere çekilişsiz vericem ...
Bilgisayarı bozuk oynayamıyorHangi sw özelden yazsana beraber oynayak.![]()
Sunucumda dahi torpilli arkadaşına selam söyle tarzında yazılar yazılıyor ne dediğini iblmiyor arkadaşlar..Sadece yazıklar olsun diyorum foruma okadar emek vermiş kişiler olarak kalbimizi çok kırdınız Random.org sitesi rasgele sayılar seçmeye yarıyor 420 kişi arasından 420. arkadaşta çıkabilir 5 de 50 de çıkabilir 1 de forum moderatörü yerine normal bir kullanıcı çıksaydı bukadar iftira atmazdınız ! Video çektim sabah ama upload hızım yavaş olduğu için üşendim 128 mb video 10sn dosya saatler sonra yüklenirdi bu yüzden hızlı olsun diye vaz geçtim belki yüklerdim ama sizin gibi insanı yerin dibine sokan arkadaşlara bu saatten sonra bir şey kanıtlamak zorunda değilim sanki çok katılırken çok emek vermişcesine elinizden sanki paranız gasp edilmişcesine insanlara çamur atmakta nedemek oluyor . Çekilişe bir kaç ay ara verdim hak eden kişilere çekilişsiz vericem ... Burada herkese kızgın değilim kurunu yanında yaş yanmasın diye gözüme giren arkadaşlara özelden gift code atıyorum ve kimse bunu bilmiyor şu ana kadar bu forumda 10 dan fazla kişiye özelden Gift code verdim Youtube kanalını beğendiğim 3 arkadaşa mimarisini beğendiğim 2 arkadaşa modlarla haşırneşir olan birçok arkadaşa özelden mesaj yolu ile gift code verdim bu durumu gizli tutuyordum ancak bir kaç ay çekiliş yapmayacağım için bu kriterleri bilin beğendiğim kişiye gift code vereceğim alanlar lütfen benden aldıklarına dair hiçbir işaret vermesinler...
? AnlayamadımBilgisayarı bozuk oynayamıyor
Sunucumda dahi torpilli arkadaşına selam söyle tarzında yazılar yazılıyor ne dediğini iblmiyor arkadaşlar..
? Anlayamadım
Saçma bir alıntı oldu ama şu ana kadar sizden ve JusticeWhip ten özür dileyen oldumu bir de premium musunuz merak ettim gerçekten. Minecraft ID biraz yabancı isme benziyor da.
aynen. @BONANZA , ve @JusticeWhip şahsen özür dilerim . Hayırlı olsun kardeşim@BONANZA Takma sen milleti yine çekiliş yap sen![]()