NeveseRC
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Böyle büyük bir çekiliş yapıyolar ama fotoğraf çekerek yapıyolar neden acaba eğer gerçektende çekiliş yapsalardı Videoya alırlardı.Tabi mod diye hemen justicewhip !
Böyle büyük bir çekiliş yapıyolar ama fotoğraf çekerek yapıyolar neden acaba eğer gerçektende çekiliş yapsalardı Videoya alırlardı.Tabi mod diye hemen justicewhip !
Sen bile diyorsun adam istese verir diye , istemiş vermiş ..Varya hepiniz delisiniz ... Boyle bi gereksiz oyun icin ne yaygara cikariyorsunuz... + zaten adam istese cekilis yapmaz direk verir Justicewhipe ... Hani bu kadar adamin elestirisine kimse kalmak istemez
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tamamda zaten bu cekilisi yapmak zorunda degil adam ... Hani verebilirdi moda zaten sebebsiz... Derdi iste ... "bu ay cekilis yapamiyicaz k.b" Kimsede birsey diyemezdi sonucta adam aliyor bedava dagtiyor ... Hani herseyede B*k atmayinSen bile diyorsun adam istese verir diye , istemiş vermiş ..
Edit : Gereksiz bir oyun evet olabilir ama adam çekilişte video koymamış ve bu çekilişte 500 civarında kişi katılıyor ve admin bunu videoyla degil fotografla yapıyor ve çekilişi mod kazanıyor Mantıklımı ? , ayrıca bir modun forum çekilişine katılması çok saçma dedigin gibi " aten adam istese cekilis yapmaz direk verir Justicewhipe "
Aynen moderatör diye premıum hesabı alamaz mı? saçmalık.Mod'da olsa ihtiyacı vardı.Sonucta ihtiyacı olan birine gitti.Şu türklerde kaybedince çamur atma eylemi sinir bozuyor asıl.
Türk milletinin kanında var çamur atmak.Aynen moderatör diye premıum hesabı alamaz mı? saçmalık.
Niye moderatör almasın ki .? O insan değil mi ?Aynen moderatör diye premıum hesabı alamaz mı? saçmalık.
Şu an konuşuyorum ne kadar mutlu adamNiye moderatör almasın ki .? O insan değil mi ?
Belki pre almaya parası yetmiyordur , belki izin vermiyorlardır.
Buna biz ayrımcılık deriz![]()
Şu an konuşuyorum ne kadar mutlu adam![]()
Tabi ya biz moduz ya. Oyun oynamaya hakkımız yok çekilişe katılım hakkımızda yok. İşiniz gücünüz fesatlik. Cok istiyorsaniz istifa ediyorum.