Minecraft Çok Geç Açılıyor

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Minecraftı Açıyorum Fakat Açılması 6 dakikayı Buluyor. İlginç Olan tarafı Oynarken Canavar Gibi Çalışıyor Hiç Kasma Yapmıyor. Bunun Sebebi Nedir ? Şimdiden Teşekkürler

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pek Düşünmüyorum Çünkü PC de PES 2013 NFS C.S ... VE BUNUN GİBİ BİRÇOK OYUN VARKEN HEPSİNİ DÜZGÜN ÇALIŞITIRYOR HATTA HİÇ TAKILMA YAPMIYORLAR Sadece Minecraft Geç Açılıyor ama Açılınca Canavar Gibi Çalışıyor İlginç :D Önerileriniz Varsa Lütfen Söyleyiniz :)

gurkan78

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bendede var kimi zaman 1 tıklamada acılıor kimi zaman 20 kere tıkladıgımda oluyor:)

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunun Çözümü Yokmu Yaa :( açılana kadar 10 tane başka başka oyunlar oynuyorum :D

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1: Kaçtane mod var

2: Optifine yüklemeyi denermisin

3: Force Update yapmayı dene

4: Ccleaner diye bir program var bilgisayarı rahatlatıyor onuda dene istersen yine olmazsa yazarsın

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu Sorulara Cevap Vermeden Önce şunu Belirteyeyim oyunu oynarken hiç kasma yok fakat açmadan önce 7 dk beklemezsen açılmıyor
1: Kaçtane mod var

2: Optifine yüklemeyi denermisin

3: Force Update yapmayı dene

4: Ccleaner diye bir program var bilgisayarı rahatlatıyor onuda dene istersen yine olmazsa yazarsın

1-) 1 Mod Var
2-) OptiFine Yükledim Hiçbirşey Değişmedi
3-) Yaptım Daha Beter Oldu :D
4-) Denerim :D

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Denedim Hepsini vede ilginçtir birde MineShafter deneyeyim dedim 1 Dakika olmadan açıldı Orjinalde 6 Dakika Bekliyorum :S İlginç :D