Minecraft Crack Ve Premium Arasındaki Fark

EfsaneKaanCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Premium Ve Crack Hakkında Biraz Bilgi Verebilirmisiniz Premium ALmaya Çalşıyorum Buna Göre Premium ALıcam :D Arasındaki Fark Nedir .:odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun::odun:

Assassin's Creeper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Crack : Yeni Snapshott yada yeni sürüm çıkar onu internette arar durursun bulman zor olur , bulursanda genelde virüslü olur.Yani crack iyi değil.
Premium : Kendine ait Skin, Kendine ait Nickname, Çıkan Snapshotları anında oynayabilme, Yeni sürümleri hemen inceleyebilme, "Özel Sadece Premium hesapla girilen" serverlara girebilme(bu gerçekten çok güzel ), Ayrıca Notch'un Dediği gibi ":notch::Eğer oyunu beğenirsen satın almayı unutma!"
Yani Seçimim Premiumdr !

EfsaneKaanCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynn Bnde Almayı Dşünüyorum Ama Annem Neder Bilemem Fakat Hmde Biz Okadar Zengin Değiliz belki Alabilirm Gizli Gizli

KzmTmz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben zorla aldırdım hergün baba hadi alayım baba hadi alayım derken aldık ve değiyor MCSG, mineZ, play.itsjerryandharry.com gibi premium serverler gerçekten çok iyi

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
benim param olsa birde bilgisayarım iyi olsa premium alırdım aslında her oyunu parayla alırdım çünkü emek var sonuçta