Değiştirme gibi bir seçeneğim de yok malesefKonu İsminden Uyarı Yiyebilirsin Sonra Söylemedi Deme :/
Konu araçlarından düzenleniyor :CDeğiştirme gibi bir seçeneğim de yok malesef![]()
Dostum başlık değişmiyor sadece konu içeriğini değiştirebiliyorum.Konu araçlarından düzenleniyor :C
Neredeyse tüm youtuberlar böyle. Haklısın. Nasıl destek alıyorlar acaba like den ?Like ve abone olarak bana destek olabilirsiniz demişsiniz
like olursak sana destek olabilir miyiz?
Kafamda deli sorular
Likenin bana herhangi bir geliri yok veya benden ona bir gider yok. Videolarında like görmek seni kanala daha bağlar ve motivasyonunu arttırır. Belki bir gün bu işe atılırsan anlarsın.Neredeyse tüm youtuberlar böyle. Haklısın. Nasıl destek alıyorlar acaba like den ?
bn aslnda espri ypmaya çlşmıştım like olmak flndan ama çktrma şşNeredeyse tüm youtuberlar böyle. Haklısın. Nasıl destek alıyorlar acaba like den ?
Demek istediğimi çok iyi anladın.Like ve abone olarak bana destek olabilirsiniz demişsiniz
like olursak sana destek olabilir miyiz?
Kafamda deli sorular
Oyuncu değil ama Hip-Hop artist olacağım inşallah o zaman anlarımLikenin bana herhangi bir geliri yok veya benden ona bir gider yok. Videolarında like görmek seni kanala daha bağlar ve motivasyonunu arttırır. Belki bir gün bu işe atılırsan anlarsın.
Desene rezil olduk.bn aslnda espri ypmaya çlşmıştım like olmak flndan ama çktrma şş
Evet şimdi gördüm kardeşim sağol![]()
Başlığın yanında :C