mahmutt159
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba minecraftta Crash Report başlığı altında hata alıyorum SlimDriver yükledim tarattırdım denedim yine olmadı işte fotoğraf
Rica etsem bana bu ekran kartının indirme linkini verebilirmisin bir türlü bulamadımda bilgisayarım windows 7 ultimate 64 bitEkran kartınızın son sürümüne güncelleyin. Güncellerken Windows'u değil direk ekran kartınızın web sitesini kullanın. Sorun düşük sürümlü OpenGL'den kaynaklı.
nasıl değil ben eskiden oynuyordum hep 1.5.2 felan bilgisayar counter 1.6 lol metin2 gibi oyunlarda kaldırıyoBu ekran kartı oyunu çalıştıracak kadar güçlü değil yanlız.
Minecraft requierment olarak arasanız minecraft'ın sistem gereksinimlerini görebilirisniz.nasıl değil ben eskiden oynuyordum hep 1.5.2 felan bilgisayar counter 1.6 lol metin2 gibi oyunlarda kaldırıyo
sen at yinede çalıştırır ekran kartı denerizMinecraft requierment olarak arasanız minecraft'ın sistem gereksinimlerini görebilirisniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buraya bilgilerinizi ayzarak en güncel indirmeyi bulabilirisniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Catalyst Software Suite yazana. Orada bir Download linki olması lazım.da hangisne tılayacağım[DOUBLEPOST=1398879762,1398879701][/DOUBLEPOST]DISPLAY SORNA 1-2 TANE İNDİRME GLİYOR