Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali




Minecraft Custom Jumppads Plugin
Selamlar sevgili Forum Gamer okuyucuları bu yazımızda sizlerle birlikte Custom Jumppads adlı eklentiyi inceleyeceğiz. Haydi, oyalanmadan konumuza geçelim. Bu eklenti genellik hub sunucuların lobilerinde kullanılan bir eklenti, yoksa daha önce hiç karşılaşmadınız mı? Hub sunucuların lobi haritası gerçekten devasa olabiliyor bu jump padler bize bu haritada daha özgür ve hızlı ulaşım imkanı sağlıyor diyebiliriz. Üzerine geldiğimizde bizi varış noktamıza uçuran havalı şeyler bunlar. Uçarken arkanızdan partiküller bile uçabiliyor! Peki ya fırlatmayı tetikleyen basınç plakalarının veya slime bloklarının üzerindeki partiküllere ne demeli? Ayrıca uçarken gelen sesler de oyuna gerçekten haz katıyor diyebiliriz. 1.8 sürümünden 1.14 sürümüne kadar geniş bir sürüm yelpazesi olan eklenti yukarıdaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için birebir. Gelin sizlerle birlikte eklentinin komutlarını inceleyelim.

Eklentinin komutları;
/jumppads - Yardım ve bilgi almak için bu komutu kullanabilirsin.
/jumppads create <power> [angle] - Bir jumppad yaratmak veya düzenlemek için bu komutu kullanabilirsin.
/jumppads delete - Zaten oluşturmuş olduğun bir jumppad'i silmek için bu komutu kullanabilirsin. (Oyun içerisinde karakterinizin baktığı jumppad'i siler.)
/jumppads set <attribute> [value...] - Oluşturduğun bir jumppad'in niteliklerini ve o niteliğin değerini ayarlamak için bu komutu kullanabilirsiniz. Bu komutu kullanırken işlem yapmak istediğiniz jumppad'e oyun içerisinden bakmanız gerekir. Bakmaktan kastımız ise fare imlecinizi o jumppad'in üstüne getirebilirsiniz.
/jumppads info - Oyun içerisinden bakmakta olduğunuz jumppad'in özelliklerini görüntülemek için bu komutu kullanabilirsin.
/jumppads list [page] - Bu komutu kullanarak sunucuda halihazırda kurulu olan jumppadleri görebilirsiniz. Liste haline size bir çıktı verecektir. Bu çıktı tıklanılabilir sonuçlar verir. Bu sonuçlardan istediğinize sohbet üzerinden tıklayarak ışınlanabilirsiniz.
/jumppads reload - Bu komutu kullanarak eklentinin ayar dosyalarını yenileyebilirsiniz. (Yenilemekten kastımız eğer ayar dosyasında bir değişiklik yaptıysanız, o değişikliklerin aktif olması için bu komudu kullanabilirsiniz.)




Eklentinin Özellikleri;
  • Eğer bir jump pad kırıldı ise jump pad'i, jump pad listesinden siler ve artık işlevsizleşir.
  • World Edit eklentisiyle uyumlu çalışabilir. Ayrıca jump padlerin düzgün çalışıp çalışmadığını sunucuyu kapatırken, açarken ve reload atarken gösterir.
  • Gerçekçi uçuş hissi.
  • Jump pad oluştur, düzenle ve kullan, ek bir ayarlamaya gerek yok!
  • Jump pad'i tetiklemek için bütün basınç plakası türlerini ve slime blok kullanabilirsin.
  • Oyuncular hiçbir şekilde jump pad ile uçtuklarında yere düştüklerinde hasar almazlar.
  • Tıklanılabilir JSON mesajlar.
  • Havalı partiküller; uçarken arkanızda ve jump padlerin üstünde.
  • Domuz ve inek gibi canlılarda eğer ayarlardan açarsanız jump pad ile uçabilirler.




Eklentiyi indirmek için veya ayrıntılı bilgi edinmek için eklenti Spigot bağlantısında spoyler kısmından ulaşabilirsiniz.

⮟ İNDİRME LİNKİ ⮟
spigotmc.org/resources/custom-jumppads-1-8-1-14.44876/

Bana sorarsanız gerçekten kullanması hoş ve zevkli bir eklenti. Ayrıca hub sunucular için konunun başında da belirttiğim gibi çok işlevsel olduğunu düşünüyorum. Sürüm yelpazesi de çok geniş diyebiliriz. Eğer ihtiyacınız var ise bu eklentiyi kullanmanızı öneririm. Konunun sonuna geldik umarım konu işinize yaramıştır. İyi forumlar dilerim.​
 


LordAtlass

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
30
Sadece op verdiğim kişiler zıplayabiliyo bunu nasıl düzeltebilirim
 

Üst