Adamın olayı o zatenPost kasma senin bile inanmadığın şeyleri söylüyorsun ve dediklerin çok saçma
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Adamın olayı o zatenPost kasma senin bile inanmadığın şeyleri söylüyorsun ve dediklerin çok saçma
Ve bu arada ekran kartı modelin tarih öncesi hd 4850 mi neydi bendede vardı o eski pcmde gerçekten çöp bir kart değiştirmeni öneririmAdamın olayı o zaten
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Ve bu arada ekran kartı modelin tarih öncesi hd 4850 mi neydi bendede vardı o eski pcmde gerçekten çöp bir kart değiştirmeni öneririm
O kart değil ki bildiğin çip.senin eski kartın bildiğin 2000lerden kalma hani o tüplüler vardıya onlardan işte
O da kötüO Eskisi Ama Yeniside:
AMD Radeon HD 6470M 2GB 64 Bit Shader Model 5.0 OpenGL 2.1 DirectX11
O da kötü
Sen git Battlefield 4 oynamayı dene.Benim Tek Oynadığım Oyunu Açıyo (minecraft)
Sen git Battlefield 4 oynamayı dene.
Battlefield 3 u bilmediğim den ne kadar yük bildiriyor birsey demiyorumBattleField 3 Ultrada 20-30 FPS Alıyorum BF4 Oynayamadım Hiç
laptoplardaki kartlar genellikle xx70 ise hız aşırtılmış olurlar. Sen kartı core ve memory clockları default seviyeye çekersen mediumda bile oynayamazdınBattleField 3 Ultrada 20-30 FPS Alıyorum BF4 Oynayamadım Hiç
Ben de düşündüm adam sallıyor mu ne diye... Bide onu soğutması var..laptoplardaki kartlar genellikle xx70 ise hız aşırtılmış olurlar. Sen kartı core ve memory clockları default seviyeye çekersen mediumda bile oynayamazdın![]()
laptoplardaki kartlar genellikle xx70 ise hız aşırtılmış olurlar. Sen kartı core ve memory clockları default seviyeye çekersen mediumda bile oynayamazdın![]()
Hayır lan iyi bir şey kontrollü oc iyidir..Haaa Yani Örnek Olarak GTX 780 Tİ nin OC Üretilmesi Kötü bir şey![]()