Beyler hikayeyi herkezden önce sizin görmenizi istiyorum buyrun yağrın paylaşacağım haritayı metni hazırladım bile
Buyrun
Merhaba Arkadaşlar ...
Bugün sizlere kendim yaptığım bir mapı tanıtacağım.Map arena mapı haritanın ismi ise HobiCraft – Herobirine büyük intikam – Arena. Şimdi size hikayeyi anlatıyım
Herobirine Sam’in babasının olan kuçuk bir krallığa saldırır ozmanlar Sam 10 yaşındadır,Sam ve annesi şehir yıkılınca şehri terk etmek isterler.Fakat tam cıkışta Herobirine gelir ve yollarını keser Sam’in annesi oğlum kurtulsun diye kendisini feda eder.Sam kaçar 35 yaşına gelir ve intikamı almak için tekbaşına Herobirin’ın kalesİne doğru yola koyulur fakat tek başına gitmesinden dolayı yakalanır ve cezalandırmak için ölene denk Arenalarda savaşa brakılır Herobirine bu savaşları hergün izler ve zevk alır fakat Sam fazla dayanamaz ve ölür.Herebirine Yıllar sonra Sam’in oğlu olduğunu oğrenir ve oda biziz bizi yakalar ve hapsi atar Sam’e ne yaptıysa aynısını bize yapmak ister ve bizide arenalarda savaşmaya bırakır.Fakat Samle aynı hücreye atar,ve orada Sam in kısa notları bulunur ve onlar sayesınde arenadan kurtulmaya calışacağız.Gerisini anlatmıyım oynayın ve öğrenin mapı bitirenler ve oynayanlar için şimdiden teşekkür ederim...
Not: Arenada 5 çeşit karakter vardır.Bunlar Savaşcı,Ninja,Shaman,Sura,Can veren ve bunlarında kendilerine ait zırhları sılahları v.s eşyaları vardır arena 15 Dalgadır 1. Dalga en kolay dalgadır 15.Dalgada ise En zodur 15. Dalgada Ender Dragonla kapışacağız ve onuda öldürünce oyun bitmektedir.Fakat Hikaye burda bitmiyor yeni haritayı yapmaya başladım bile Allahın izniyle 1 haftaya o mapıda yapacağım
İyi oyunlar
Oyundan Görüntüler