Minecraft da map yapıyorum yardım !!!

ensrbsk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar minecraftda map yapıyorum arena mapı hikayesini olayoları ayarladım fakat oyuncuların blokları kırmasını ıstemıyorum ve bunun ıcınde sanırım kod var fakat bu kodu bı turlu bulamadım aranızda bilen varsa lutfen bana soylesın

Maptan görüntüler

Karakter secım yeri

Arena

Ilk 3 karakterden görüntüler

Oyundan sadece bir kac görüntü bunlar

ensrbsk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hileler açık yaptıysanız /gamemode adventure yazarak veya açık yapmadıysanız hileleri too many items modunu indirip kurun ve oyuna girince envanterin sol en üst köşesinde görünür mod değiştirme yerleri A S D gibi . Onlara tıklarsanız hiçbir sorun çıkartmadan Adventure moduna alacaktır.

Kardeşim senden allah rağzı olsun nezamandır bunu arıyordum sonunda buldum sana nekadar teşekkür etsem azdır.Fakat bir sorum daha olacak ben bu mapı hayatta kalma modunda actım ordan yaratıcı yapıyorum yanı /gamemode adventure yazmamla oyun hep adventure kalırmı yoksa bırkacsey ındırmem lazımmı ?

ensrbsk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son bir şey daha soracam kardesım ben oyunda 10. elde 1 kez olmak uzere bosslar cıkmasını ıstıyorum bunları nasıl ayarlaya bılırım yanı boss u ?

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
1-Kendine command block ver
2- /gamemode @a 2 yada advanture yaz
3-Zaten biri açıklamış her neyse :D[DOUBLEPOST=1393178470,1393178392][/DOUBLEPOST]
Son bir şey daha soracam kardesım ben oyunda 10. elde 1 kez olmak uzere bosslar cıkmasını ıstıyorum bunları nasıl ayarlaya bılırım yanı boss u ?
Bunu /summon komutuyla yapabilirsin !
10.Tur için bir redstone sistemi kur , command blocka gir ve /summon Ender_Dragon (Ya da Ender_dragon , ender_dragon, EnderDragon , Enderdragon) bunlardan bir tanesini dene oraya o yaratığı çağıracaktır !

ensrbsk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapı hazırladım yarı yarıya bitti sayılır yağrın paylaşacağım bu hikayenın daha bası devamıda olacak

ensrbsk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam !
Oynamaya çalışırım mapini :)

:) Valla map baya zorlu ben denemedım mapı bı denıcem mapı tek kısı bakalım mapı tek basına tamamlaya bılıyormu dıye fakat 10 el dayanırsan gerisi kolay elmas set alıyorsun ordada hazırdan braktıgım 6 kıtapvar onlarıda basarsan zırhla kılıca tammdır her elı gecersın ıs ılk 10 elde bıtıyor da hıkayesı cok uzun yan boyle maplardan 3 tane yapmam lazım hikayeyi yağrın atıcam bakarsın beğenirsen oynarsın[/quote]

Son düzenleme:

ensrbsk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler hikayeyi herkezden önce sizin görmenizi istiyorum buyrun yağrın paylaşacağım haritayı metni hazırladım bile :)

Buyrun

Merhaba Arkadaşlar ...

Bugün sizlere kendim yaptığım bir mapı tanıtacağım.Map arena mapı haritanın ismi ise HobiCraft – Herobirine büyük intikam – Arena. Şimdi size hikayeyi anlatıyım

Herobirine Sam’in babasının olan kuçuk bir krallığa saldırır ozmanlar Sam 10 yaşındadır,Sam ve annesi şehir yıkılınca şehri terk etmek isterler.Fakat tam cıkışta Herobirine gelir ve yollarını keser Sam’in annesi oğlum kurtulsun diye kendisini feda eder.Sam kaçar 35 yaşına gelir ve intikamı almak için tekbaşına Herobirin’ın kalesİne doğru yola koyulur fakat tek başına gitmesinden dolayı yakalanır ve cezalandırmak için ölene denk Arenalarda savaşa brakılır Herobirine bu savaşları hergün izler ve zevk alır fakat Sam fazla dayanamaz ve ölür.Herebirine Yıllar sonra Sam’in oğlu olduğunu oğrenir ve oda biziz bizi yakalar ve hapsi atar Sam’e ne yaptıysa aynısını bize yapmak ister ve bizide arenalarda savaşmaya bırakır.Fakat Samle aynı hücreye atar,ve orada Sam in kısa notları bulunur ve onlar sayesınde arenadan kurtulmaya calışacağız.Gerisini anlatmıyım oynayın ve öğrenin mapı bitirenler ve oynayanlar için şimdiden teşekkür ederim...

Not: Arenada 5 çeşit karakter vardır.Bunlar Savaşcı,Ninja,Shaman,Sura,Can veren ve bunlarında kendilerine ait zırhları sılahları v.s eşyaları vardır arena 15 Dalgadır 1. Dalga en kolay dalgadır 15.Dalgada ise En zodur 15. Dalgada Ender Dragonla kapışacağız ve onuda öldürünce oyun bitmektedir.Fakat Hikaye burda bitiyor yeni haritayı yapmaya başladım bile Allahın izniyle 1 haftaya o mapıda yapacağım

İyi oyunlar

Oyundan Görüntüler

ensrbsk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler hikayeyi herkezden önce sizin görmenizi istiyorum buyrun yağrın paylaşacağım haritayı metni hazırladım bile :)

Buyrun

Merhaba Arkadaşlar ...

Bugün sizlere kendim yaptığım bir mapı tanıtacağım.Map arena mapı haritanın ismi ise HobiCraft – Herobirine büyük intikam – Arena. Şimdi size hikayeyi anlatıyım

Herobirine Sam’in babasının olan kuçuk bir krallığa saldırır ozmanlar Sam 10 yaşındadır,Sam ve annesi şehir yıkılınca şehri terk etmek isterler.Fakat tam cıkışta Herobirine gelir ve yollarını keser Sam’in annesi oğlum kurtulsun diye kendisini feda eder.Sam kaçar 35 yaşına gelir ve intikamı almak için tekbaşına Herobirin’ın kalesİne doğru yola koyulur fakat tek başına gitmesinden dolayı yakalanır ve cezalandırmak için ölene denk Arenalarda savaşa brakılır Herobirine bu savaşları hergün izler ve zevk alır fakat Sam fazla dayanamaz ve ölür.Herebirine Yıllar sonra Sam’in oğlu olduğunu oğrenir ve oda biziz bizi yakalar ve hapsi atar Sam’e ne yaptıysa aynısını bize yapmak ister ve bizide arenalarda savaşmaya bırakır.Fakat Samle aynı hücreye atar,ve orada Sam in kısa notları bulunur ve onlar sayesınde arenadan kurtulmaya calışacağız.Gerisini anlatmıyım oynayın ve öğrenin mapı bitirenler ve oynayanlar için şimdiden teşekkür ederim...

Not: Arenada 5 çeşit karakter vardır.Bunlar Savaşcı,Ninja,Shaman,Sura,Can veren ve bunlarında kendilerine ait zırhları sılahları v.s eşyaları vardır arena 15 Dalgadır 1. Dalga en kolay dalgadır 15.Dalgada ise En zodur 15. Dalgada Ender Dragonla kapışacağız ve onuda öldürünce oyun bitmektedir.Fakat Hikaye burda bitmiyor yeni haritayı yapmaya başladım bile Allahın izniyle 1 haftaya o mapıda yapacağım

İyi oyunlar

Oyundan Görüntüler
[DOUBLEPOST=1393184383,1393184344][/DOUBLEPOST]:) beğendiysen ne mutlu bana

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Heyecanlı görünüyor :)[DOUBLEPOST=1393184256,1393184067][/DOUBLEPOST]

https://forum.gamer.com.tr/grup/atatürk-*-build-grubu.357/group-detail grubuma katılabilirmisin acaba ?
Bende katılmak isterim ! Buildim fena değildir :D[DOUBLEPOST=1393185836][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1393184383,1393184344][/DOUBLEPOST]:) beğendiysen ne mutlu bana
Bende yardım etmemi istermisin ?
Ve de istersen linki at bence oynamak istedim :D Mapini güzelleştirip sana yollarım belki :D

ensrbsk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve de istersen linki at bence oynamak istedim :D Mapini güzelleştirip sana yollarım belki :D[/quote]

Adam usta olmuş yha :) ben mapı ayarladım ama benım ıste yapı yapmaya yeteneğim yok :) yağrın 2 - 3 füzenleme yapıcam bı kendım denıcem canavarlar cok gelıyrsa onları azaltacam snrada oyunu lınk atıcam ısde