Minecraft Dead by Daylight Plugin

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Oyun Sürümü
Sadece 1.8.x ve 1.15.x
159541

Minecraft Dead by Daylight Plugin

Ayrı bir oyun olan Dead by Daylight 'ın minecraft için bir eklentisi varmış. Yeni keşfettiğim bu eklentiyi tanıtacağım.
159540

Eklenti Hakkında

Eklenti, isminde de yazdığı gibi ayrı bir oyun olan Deay by Daylight 'ı Minecraft'a uyarlıyor. Ayrı bir sunucu oluşturup, özel haritalar hazırlayarak; oyuncuların kullanımına sunabilirsiniz. Minecraft'ta alışıla gelmiş minigamesler dışında güzel ve yaratıcı bir eklenti olmuş.
Eklenti sadece 1.8.x ve 1.15.x sürümünü destekliyor, ara sürümler yok.

Eklentinin Girişleri Hakkında Bilgi

159542

Sunucunuzda bir lobi oluşturabilir ve lobinize şu şekildeki gibi tabelalar kurarak bir sürü oyun odası yaratabilirsiniz. Odalar aktif bir şekilde kullanılacağından ötürü, odaların sayısını makine performansınıza göre ayarlamanızda fayda var.

159549

Eklentinin Detaylı Kurulumu

Adım 1

Eklentiden yeni bir oturum oluşturuyorsunuz.
159548

Adım 2
Oturumu oluşturduktan sonra lobi ve oyun odaları için doğma noktaları ayarlamanız gerekiyor.
/dbd set [1-4] komutu ile oyuncuların doğma noktalarını ayarlıyorsunuz.
/dbd set generator [1-5] komutu, odada jeneratörleri koyacağınız noktaları belirlerliyorsunuz.
/dbd set hunterspawn komutuyla, avcının odada nerede doğacağını belirliyorsunuz.
/dbd set jail [1-7] ile 7 farklı hapishane noktası ayarlıyorsunuz. (Oyuncular yakalandığında, götürülecekleri noktalar.)
/dbd set lobby bu komutu lobinize yazmanız gerekiyor. Oyun bittikten sonra oyuncuların toplanacağı nokta.
159547

Adım 3
Eklentinin sayfasına giriş yapıp, örnek haritayı kurup ilham alabilirsiniz. Kendi haritanızı bu harita üzerinden inşa ediyorsunuz.
159546

Adım 4
Haritaya rastgele sandıklar yerleştiriyorsunuz. Sandıklar otomatik olarak rastgele avantajlar sağlayacaktır.
159545

İndirme Linki

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
159550

Farklı farklı mini oyunlar görmek dileğiyle, düşüncelerinizi yorumlarda yazmayı unutmayınız.
Sağlıklı günler...