- En iyi cevaplar
- 17
- Oyun Sürümü
- Sadece 1.8.x ve 1.15.x
Minecraft Dead by Daylight Plugin
Ayrı bir oyun olan Dead by Daylight 'ın minecraft için bir eklentisi varmış. Yeni keşfettiğim bu eklentiyi tanıtacağım.
Eklenti Hakkında
Eklenti, isminde de yazdığı gibi ayrı bir oyun olan Deay by Daylight 'ı Minecraft'a uyarlıyor. Ayrı bir sunucu oluşturup, özel haritalar hazırlayarak; oyuncuların kullanımına sunabilirsiniz. Minecraft'ta alışıla gelmiş minigamesler dışında güzel ve yaratıcı bir eklenti olmuş.
Eklenti sadece 1.8.x ve 1.15.x sürümünü destekliyor, ara sürümler yok.
Eklentinin Girişleri Hakkında Bilgi
Sunucunuzda bir lobi oluşturabilir ve lobinize şu şekildeki gibi tabelalar kurarak bir sürü oyun odası yaratabilirsiniz. Odalar aktif bir şekilde kullanılacağından ötürü, odaların sayısını makine performansınıza göre ayarlamanızda fayda var.
Eklentinin Detaylı Kurulumu
Adım 1
Eklentiden yeni bir oturum oluşturuyorsunuz.
Adım 2
Oturumu oluşturduktan sonra lobi ve oyun odaları için doğma noktaları ayarlamanız gerekiyor.
/dbd set [1-4] komutu ile oyuncuların doğma noktalarını ayarlıyorsunuz.
/dbd set generator [1-5] komutu, odada jeneratörleri koyacağınız noktaları belirlerliyorsunuz.
/dbd set hunterspawn komutuyla, avcının odada nerede doğacağını belirliyorsunuz.
/dbd set jail [1-7] ile 7 farklı hapishane noktası ayarlıyorsunuz. (Oyuncular yakalandığında, götürülecekleri noktalar.)
/dbd set lobby bu komutu lobinize yazmanız gerekiyor. Oyun bittikten sonra oyuncuların toplanacağı nokta.
Adım 3
Eklentinin sayfasına giriş yapıp, örnek haritayı kurup ilham alabilirsiniz. Kendi haritanızı bu harita üzerinden inşa ediyorsunuz.
Adım 4
Haritaya rastgele sandıklar yerleştiriyorsunuz. Sandıklar otomatik olarak rastgele avantajlar sağlayacaktır.
İndirme Linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Farklı farklı mini oyunlar görmek dileğiyle, düşüncelerinizi yorumlarda yazmayı unutmayınız.
Sağlıklı günler...