GolgeSavascisi
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar minecraft'ı açtığımda play demo diyor.
(Premiumum)
Acil yardım lütfeen
Çalınmış ise nasıl geri alabilirim?
(Premiumum)
Acil yardım lütfeen
Çalınmış ise nasıl geri alabilirim?
Muhtemelen ucuza minecraft.net dışında bir eyrden aldıız. Eğer öyleyse son bir haftadır birçok kullanıcı bu durumdan şikayetçiler. Eğer resmî siteden aldıysanız MineCraft Support'a bir mesaj yazabilirisniz. Eğer İngilizce'de zorlanırsanız Türkçe metninizi İngilizce'ye çevirebiliirim. MEsajınıza ayrıca faturanızı ve onay mesajını koymanız sizin yararınıza olacaktır. Geçmiş olsun.
Gift code'u resmi sieden almadıysanız son bir haftadan anladığım kadarıyla Mojang bir temizlemeye gitmiş. Yasa dışı yollar ile elde edilip satılmış olan gift code'lar ayıklanıyor. Bu durumda aldığınız yere danışmak dışında yapabileceğiniz bir şey yoktur. Eğer Resmi siteden aldıysanız MineCraft Support'a mesaj ile durumu bildirin sizle ilgileneceklerdir.Gift Code ile aldım.
gift code ile aldım daha doğrusu hediye kazandım (sandım)minecraft.net dışında almanın zararları![]()
Resmî siteden yasal yollar ile alınmadığı için yapabileceğiniz bir şey yok, malesef.gift code ile aldım daha doğrusu hediye kazandım (sandım)
para biriktirip kendim alıcağım artıkO gift kodu calinti para ile alinmistir büyük ihtimal gecmis olsun benimde öyle oldu zamanla alisiyor insan![]()