minecraft demo diyor.

GolgeSavascisi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft'ı açtığımda play demo diyor.
(Premiumum)
Acil yardım lütfeen
Çalınmış ise nasıl geri alabilirim?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Muhtemelen ucuza minecraft.net dışında bir eyrden aldıız. Eğer öyleyse son bir haftadır birçok kullanıcı bu durumdan şikayetçiler. Eğer resmî siteden aldıysanız MineCraft Support'a bir mesaj yazabilirisniz. Eğer İngilizce'de zorlanırsanız Türkçe metninizi İngilizce'ye çevirebiliirim. MEsajınıza ayrıca faturanızı ve onay mesajını koymanız sizin yararınıza olacaktır. Geçmiş olsun.

GolgeSavascisi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen ucuza minecraft.net dışında bir eyrden aldıız. Eğer öyleyse son bir haftadır birçok kullanıcı bu durumdan şikayetçiler. Eğer resmî siteden aldıysanız MineCraft Support'a bir mesaj yazabilirisniz. Eğer İngilizce'de zorlanırsanız Türkçe metninizi İngilizce'ye çevirebiliirim. MEsajınıza ayrıca faturanızı ve onay mesajını koymanız sizin yararınıza olacaktır. Geçmiş olsun.

Gift Code ile aldım.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gift Code ile aldım.
Gift code'u resmi sieden almadıysanız son bir haftadan anladığım kadarıyla Mojang bir temizlemeye gitmiş. Yasa dışı yollar ile elde edilip satılmış olan gift code'lar ayıklanıyor. Bu durumda aldığınız yere danışmak dışında yapabileceğiniz bir şey yoktur. Eğer Resmi siteden aldıysanız MineCraft Support'a mesaj ile durumu bildirin sizle ilgileneceklerdir.