cagr30
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle merhaba. Büyük Bir Minecraft sunucusu açmayı planlıyorum. Sunucumun beta versionu şubat(22 şubat olarak düşünüyorum.) ayında açılacaktır.Tam version ise haziran(29 haziran olarak düşünüyorum.) çıkacak. Preminium bir sunucu açacağım. Dünya çapında bir proje düşünüyorum. Yurt dışından 5-6 youtuber ile anlaşmayı düşünüyorum. Türkiye'den de 7-8 adet youtuber ile anlaşmayı düşünüyorum. PvP odaklı bir sunucu olacak. Hub bir sunucu olacak. Kendi oyun türlerimiz olacak. Şu anda kendi oyun türlerimiz üzerinde çalışıyorum. Sunucuya almak istediğim yetkililer:
Adım:
Yaşım:
Çevirmen ise İngilizce seviyesi ve başka bildiği dil var mı?Pluginer için kendi basit pluginini ne kadar sürede yazabilir?Ortak ise ayda kaç tl maddi destek yapabilir en az:
Sahip Olmak İstediğim Yetki:
(Varsa)Deneyimlerim:
Eklemek İstediklerim:
Discord Kodun:
Şuanda kurduğum sunucumu ile planımı karşılaştırmayın. Bu açtığım sunucu aslında bu sunucunun maplerini pluginlerini hazırlayıp test etmek içindi. Bu sunucu açıldığında o sunucu da crack minecraft oyuncuları için olucak. Bana discordtan da ulaşabilirsiniz: ÇağrıDürü#3949
- Pluginer(Java bilen. Kendi pluginini yazabilen biri.)
- Çevirmen(Pluginer ingilizcem yüksek seviyede iyi diyorsa çevirmen e gerek kalmayabilir.)
- Ortak(Maddi destek yapabilecek bir ortak
)
Adım:
Yaşım:
Çevirmen ise İngilizce seviyesi ve başka bildiği dil var mı?Pluginer için kendi basit pluginini ne kadar sürede yazabilir?Ortak ise ayda kaç tl maddi destek yapabilir en az:
Sahip Olmak İstediğim Yetki:
(Varsa)Deneyimlerim:
Eklemek İstediklerim:
Discord Kodun:
Şuanda kurduğum sunucumu ile planımı karşılaştırmayın. Bu açtığım sunucu aslında bu sunucunun maplerini pluginlerini hazırlayıp test etmek içindi. Bu sunucu açıldığında o sunucu da crack minecraft oyuncuları için olucak. Bana discordtan da ulaşabilirsiniz: ÇağrıDürü#3949