saksak1245
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kendi yaptığım bir dijital saati sunucam:
Bu Devre Ne İşe Yarar?
Bu devre bizim gerçek hayatta bildiğim o güzel dijital saat minecraft versiyonudur.Ayrıca bazı işlerinizede yarıyabilir size bağlı
Bu Devreyi Neden Yaptın ?
Bu devreyi yaptım çünkü türk minecraft oyuncusu olarak dijital saat yapan yada yapmaya çalışan pek fazla yokdu.Hem bi uğraş hemde sizlere değişik bir devre göstermek için bunu yaptım.
Devrenin Özellikleri Nelerdir ?
Şu anlık sadece saati açma butonu var ama ilerki versyonlarda belirli dakikalar ekleme belirli saatler ekleme gibi şeyler eklemeyi düşünüyorum.
Devrenin Hataları Nelerdir?
Şu ana kadar keşfettiğim tek hatası saniyelerde 1 2 salise geçikme yaşanması.
Hata Bulursak Ne Yapalım ?
Bana bildirirseniz sevinirim böylece o hatayı çözebilirim.
V2'de Neler Eklendi?
Versiyon 2 de artık saatde 1 dakika,10 dakika ve 10 saniye ekliyebiliyoruz ayrıca dijital saate biraz daha benzemesi için noktalar artık yanıp sönüyor
Arkadaşlar bu video V1'in tanıtım videosudur versiyon 2 sinde daha yeni özellikler eklenmiştir.
Bu Devre Ne İşe Yarar?
Bu devre bizim gerçek hayatta bildiğim o güzel dijital saat minecraft versiyonudur.Ayrıca bazı işlerinizede yarıyabilir size bağlı
Bu Devreyi Neden Yaptın ?
Bu devreyi yaptım çünkü türk minecraft oyuncusu olarak dijital saat yapan yada yapmaya çalışan pek fazla yokdu.Hem bi uğraş hemde sizlere değişik bir devre göstermek için bunu yaptım.
Devrenin Özellikleri Nelerdir ?
Şu anlık sadece saati açma butonu var ama ilerki versyonlarda belirli dakikalar ekleme belirli saatler ekleme gibi şeyler eklemeyi düşünüyorum.
Devrenin Hataları Nelerdir?
Şu ana kadar keşfettiğim tek hatası saniyelerde 1 2 salise geçikme yaşanması.
Hata Bulursak Ne Yapalım ?
Bana bildirirseniz sevinirim böylece o hatayı çözebilirim.
V2'de Neler Eklendi?
Versiyon 2 de artık saatde 1 dakika,10 dakika ve 10 saniye ekliyebiliyoruz ayrıca dijital saate biraz daha benzemesi için noktalar artık yanıp sönüyor
Arkadaşlar bu video V1'in tanıtım videosudur versiyon 2 sinde daha yeni özellikler eklenmiştir.