(Minecraft Dışı) Kızıl Ölüm

Z

Zelda8745

Ziyaretçi
Çizdiğim karakterin ismi Kızıl Ölüm (çok klişe ben de biliyorum :/) kendisi bir paralı asker bu nedenle ismi bu...Çizim konusunda eksiklerimi belirtirseniz sevinirim :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Çizmeden önce Paint'ten yaptığım taslak bir az gülünç olmuş :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ehm ehm,

Ne türde çizim yapmak istediğini tam bilmiyorum ama gerçekçi olmasını istiyorsan göz ve özellikle de burun çiziminin üzerinde biraz daha dur. Saç dokusuyla ufak oynamalar yaparak da gerçekçiliğini artırabilirsin. B)

Z

Zelda8745

Ziyaretçi
Ehm ehm,

Ne türde çizim yapmak istediğini tam bilmiyorum ama gerçekçi olmasını istiyorsan göz ve özellikle de burun çiziminin üzerinde biraz daha dur. Saç dokusuyla ufak oynamalar yaparak da gerçekçiliğini artırabilirsin. B)
Verebileceğin tüyo var mı :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Tavsiyelerin için çok teşekkürler sayende gerçeğe yakın resimler çıkarmaya başladım.

Güzel bir gelişme var. Tebrik ediyorum. B)

Orantıyı tam olarak oturtabilmen için burnun biraz daha uzun olması ya da gözlerin daha küçük olması gerek ki bence burnu uzatmak daha iyi olur bu resimde.

Resim çizerken kullanılan belli ölçekler var, istersen çizip atabilirim ya da internetten araştırabilirsin.

Bu resimdeki gibi çizmeyi dene, çukurlukla yakayı kemikten biraz daha ayır:

Z

Zelda8745

Ziyaretçi
Güzel bir gelişme var. Tebrik ediyorum. B)

Orantıyı tam olarak oturtabilmen için burnun biraz daha uzun olması ya da gözlerin daha küçük olması gerek ki bence burnu uzatmak daha iyi olur bu resimde.

Resim çizerken kullanılan belli ölçekler var, istersen çizip atabilirim ya da internetten araştırabilirsin.

Bu resimdeki gibi çizmeyi dene, çukurlukla yakayı kemikten biraz daha ayır:

Haklısın.Yüz için verdiğin tüyolar çok işime yarayacak hepsi için teşekkürler :) Vücut çizimi hakkında bildiklerin varsa paylaşırsan çok sevinirim...