Minecraft donma sorunu

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben oyun oynarken birden bilgisayar kitleniyor klavyeye kadar kitleniyor.Bu sadece minecraft ta oluyo başka hiçbir oyunda olmuyor.Ve sadece 1.7.x ve 1.8.0 da kitleniyo 1.8.8 de olmuyor.Isınma sorunuda yok yardımcı olursanız sevinirim sistem özelliklerim böyle

Ekran kartı: NVIDIA GeForce 7100 GS 128 mb
İşlemci: İntel core 2 Duo E4300
RAM(BELLEK) : 1.5 GB
Anakart:Micro Star MS 7255(P4M890M-L/IL)

Acaba sistem yetersizliğindenmi kaynaklı

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve gerekliyse RAM ı 3GB yapıcam.

Ben ekran kartını değiştircemde anakartla uyumulumu bilemiyorum ondan almadım.

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki neden 1.8.8 de kitlenmiyorda 1.7.x te ve 1.8.0 da acaba ?

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece RAM ı 3 GB yapsam kitlenme sorunu düzelirmi peki ?

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bilwmiyorum

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilen varmı 3 GB yapsam düzelirmi zaten seneye 4000 tl lik pc toplıyacağım 1 yıl idare edermi ?

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
MINECRAFT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Bu bilgi Minecraft wikideki Minecraft topluluğu tarafından derlenmiştir. Lütfen en yeni bilgiler için Donanım Performansı wiki sayfasını ziyaret edin, ya da bilgisayaraınızın donanım ve yazılımınızı diğer kullanıcıların bilgisayarlarının listeledeği bilgilerler karşılaştırın.

Mininmum gereksinimleri karşılayan bir bilgisayar Minecraft'ı oynatabilir. Fakat, en iyi deneyim için, önerilen gereksinimleri göz önünde bulundurun.
Minimum Gereksinimler:
  • CPU: Intel Pentium D ya da AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
  • BELLEK: 2GB
  • GPU (Paylaşımlı): Intel HD Graphics ya da AMD (formerly ATI) Radeon HD Graphics OpenGL 2.1 ile
  • GPU (Harici): Nvidia GeForce 9600 GT ya da AMD Radeon HD 2400 OpenGL 3.1 ile
  • HDD: En az Oyunun Özü ve Diğer Dosyalar için 200MB
  • Java 6 Release 45

Önerilen Gereksinimler:
  • CPU: Intel Core i3 or AMD Athlon II (K10) 2.8 GHz
  • BELLEK: 4GB
  • GPU: GeForce 2xx Series ya da AMD Radeon HD 5xxx Series (Paylaşımlı Yonga Seti Hariç) OpenGL 3.3 ile
  • HDD: 1GB
  • Latest release of Java 8 java.com'dan

Yazılım Gereksinimleri:
  • Minecraft Release 1.6 veya daha yenisi. Eski versiyonlar güncel versiyonlara yükseltilmeli
  • Lütfen bunu not alın bazı kullanıcılar Minecraft oynarken Java'nın işletim sistemine uygun (32 ya da 64bit) uyumsuz versiyonlarını kullanırken, Java 7'nin bazı versiyonlarını kullanırken, ya da Java'nın birden fazla sürüme sahip olduklarında hatalar gözlemliyorlar
Eğer paylaşımlı ekran kartına sahip ekran kartlı bir bilgisayarın varsa, satın almadan önce demonun denenmesi aşırı şekilde önerilir.

Stabil bir internet bağlantısı Minecraft'ın dosyalarının indirilmesi, kullanıcı adının onaylanması, ve çevrimiçi sunuculara bağlanmak için gereklidir. Minecraft'ı internet varken en az bir defa yükleyip çalıştırmalısın; sonra, internetsiz oynayabilirsin, ama güncellemeleri almak ve çevrimiçi oynamak istiyorsan internete bağlı olmalısın.

Minecraft tost makinelerinde (bazıları Java kullansa bile), arabanda (yanlış fikirlerimizi yanlış çıkartabilirsiniz), Windows RT tabletlerde ya da Chromebook'larda çalışmaz.

Minecraft sunucusu çalıştırmak için sistem gereksinimleri Minecraft wikide bulunabilir.
Sisteminiz Minecraft'ı oynamak için en ideal bilgisayar değil :)
Önerim sisteminize yeni parçalar almanız (malesef sadece bellek almakla yeteceğini sanmıyorum) ya da 9 yıllık bilgisayarınızı yepyeni bir bilgisayar ile değiştirmeniz. (Evet belirttiniz ama...)
Ayrıca ek olarak Optifine gibi optimizasyon modlarını kullanarak daha iyi performans almaya çalışabilirsiniz.

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
optifine yüklü zaten fakat beni 1 yıl idare etmesi lazım.Yani şimdi RAM 3GB yapsamda idare etmezmi yeni ekran kartıdamı lazım ?

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
optifine yüklü zaten fakat beni 1 yıl idare etmesi lazım.Yani şimdi RAM 3GB yapsamda idare etmezmi yeni ekran kartıdamı lazım ?
Valla bir kaç FPS artışı olabilir ama çok çok daha iyi bir perfomans beklentisinde olmamak lazım...

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kassın benim için sorun değil sadece kitlenip kalmasa yeter.Yani kitlenirmi 3 GB yapsam bile ?