Minecraft Donma

Emrah_GT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ım 80-100 arası fps aldığıma ramen donma sebepleri oluyor yardım ederseniz sevinirim.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun içinde iken açık olan diğer herşeyi kapat.(google,video,şarkı vb.)

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç sürümü kullanıyorsun. 1.8.x ise doğal. oyunu mahvettiler :(

Fly speed oyunun dünyayı yaratma hızına göre çok fazla. gm 1 de oynuyorsan seyir halinde de kasma alabilirsin

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunun kasmasına neden olan şeyler chunklardır. Bir chunk 16x16'lık bir alan demektir. Sen ne kadar ilerlersen o 16x16'lık alanlar da o kadar yüklenir.
Çok yüksek hızda ilerliyorsan işlemcin normalden daha zorlanarak chunkları hızlı bir şekilde yükler ya da yüklemez. Bunun örneğini laglı sunucularda görebilirsin.

Ama ilk 5 dakika yüksek FPS'te oynayıp sonraları FPS drop oluyorsa ya donanımsal bir şeydir ya da oyun rektlenmiştir*

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bende Bunu Keşfedip @rayandu06 İle Baya Bir Üzerinde Konuşmuştum :D
Minecraft Açılınca 2 Adet Java Ulgulaması Açıyor Sen Oyuna 2 Gb Ram Versen Oyunun Oynadıkca Ram Artıyor 1,5 Gb Oyun 300-500 Mb Launcher Olabiliyor
Bende 100 Fps Alırken Birden 0 Fpslere DÜşüyordu Oyunu Kapatıp Açınca Düzeliyordu O Kadar Araştırdım Bulamadım Optifine İndirsem Çözünürlük Düşürsem 500 Fps Alsam Bile 0 Fps Düşüyordu Ekran Kartı - İşlemcı Isısındada Sorun Yoktu Normal Olmadığını Düşünüp Ram Miktarına Bakınca Farkettim Bunu
Eğer Fazla Ram Vermeye İmkanın Yoksa Arkada 2 Adet java Uygulaması Açılıyor Bunalrı Görev Yöneticisi İşlemler Kısmından Launcher Olanı Bulup Kapatıp Veya Ram Vermeye İmkanın Varsa Daha Fazla Ram Verip Oyna

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OptiFine yukleyebilirsin.
Ayrica video ayarlarinda VSync Aktif : Kapali olmasi lazim. Acik olmasi icin (Diger ayarlarin en yuksekde olmasi lazim) bilgisayarinin ust duzey olmasi lazim.