- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Merhaba ben Eren Çimen! Bugün sizlere Minecraft dünya oluşturmayı göstereceğim.
Dünya oluşturup oynamak tek oyunculu da güzel bir seçenektir. Özellikle survival modu sevenler için vazgeçilmez bir seçenektir.
İlk Adımdan Başlayalım:
Adım 1
Minecraft ana menüsüne girip 'Tek Oyunculu' seçeneğine tıklayın.
Adım 2
Tek oyunculu seçeneğine tıkladığınız zaman önünüze menü gelecek buradan 'Yeni Dünya Yarat' kısmına tıklayın.
Adım 3
Önünüze gelecek menüden oluşturacağınız dünyanın ismini adım 1 de gösterilen yere yazınız ve sonra zorluk derecesi belirleyin ve 'Yeni Dünya Yarat' kısmına tıklayın.
Dereceler:
= Yaratıcı modunda sınırsız kaynak ve blok vardır. Tüm dünya emrinizdedir.
=Zorlayıcı modu ise Hardcore'dir. Sadece bir doğma hakkınız var. Öldüğünüzde oyun biter. Zorluk derecesi zor'dur.
=Hayatta kalma modu ise normal oyundur. Survival olarak adlandırılan oyun size hayatta kalmak için madenler ve kaynaklar vermez. Onların hepsini sizin bulmanız lazımdır.
Adım 4
Yeni Dünya Yarat seçeneğine tıkladığınız zaman oyun yüklenir ve oyuna giriş yaparsınız. İyi Oyunlar!
Bu rehberimizin sonuna geldik, başka konular'da görüşmek üzere!
Dünya oluşturup oynamak tek oyunculu da güzel bir seçenektir. Özellikle survival modu sevenler için vazgeçilmez bir seçenektir.
İlk Adımdan Başlayalım:
Adım 1
Minecraft ana menüsüne girip 'Tek Oyunculu' seçeneğine tıklayın.
Adım 2
Tek oyunculu seçeneğine tıkladığınız zaman önünüze menü gelecek buradan 'Yeni Dünya Yarat' kısmına tıklayın.
Adım 3
Önünüze gelecek menüden oluşturacağınız dünyanın ismini adım 1 de gösterilen yere yazınız ve sonra zorluk derecesi belirleyin ve 'Yeni Dünya Yarat' kısmına tıklayın.
Dereceler:
Adım 4
Yeni Dünya Yarat seçeneğine tıkladığınız zaman oyun yüklenir ve oyuna giriş yaparsınız. İyi Oyunlar!
Bu rehberimizin sonuna geldik, başka konular'da görüşmek üzere!
Son düzenleme: