Minecraft Dünyanın Sonu Haritası

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben hiç sakin olamam sizler ve sizin gibiler yüzünden Minecraft'tan soğumaya başladım yeter madem harita yapacaksanız düzgün yapın öyle bi kulübe yapıp bi' de tren yolu yapıp bize sunmayın bu rezil şeyleri çok pis sinirleniyorum.
Delirmemek içten değil ya.

Kral233

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Söz Senin İçin Harita Yapmcam Uzun Ve Hikayeli Parkurlu

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İstemiyorum benim için harita yapma senin yapacağın harita benim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yazılımdan da beter olur bi zahmet sana yalvarıyorum kimse için özel bi' harita yapma hele uzun ve hikayeli parkurlu olmasın lütfen. Lütfen şu konuyu kapattır.

jdsezer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Zurinqun katılıyorum
Kusura bakma ama tünel yapıyorsun ?? tünele gidene kadar zaten zombiler saldırıyo kılıc yok bişi yok trende gidiyon eve varıyorum çatıda creper var en azından bi tren yoluna ikili bar yapabilirdin tünel olayına hiç bişi demicem :) üşenmedin o kadar yolu yapmıssın bende yeni parkur yapmaya başladım ama çok eksiğin var kardeşim.. iyi çalışmalar devamı gelsin ki kendini geliştir.. umarım eğlenceli bir map olur bu seferki :)

Kral233

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eyvallah Kardeşim Teşşekür Ederim Sanada İyi Çalışmalar Kendimi Bu Konuda Geliştireceğim
:creeper::D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ilk haritana göre çok güzel.
Kendini geliştirirsen daha güzel şeyler çıkabilir

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İleride yine bir map yaparsan sana önermek istediğim şeyler var ;

Sadece bir kulübe yapma şöyle desenli mesenli güzel bir yer yap onun içine kurallar felan koy işte ne yazmak istiyorsan.
Ondan sonra ışınlanma yap böyle trenle gidilmesin. Tren biraz eskide kaldı. Şimdi Herkes command block kullanıyor. Eğer bilgin yoksa ben sana özelden istersen atarım videoları.
Onun dışında hikayesi ilgi çekici olsun ve sadece bir konuya yönelme
mesela sadece advanture yapma , parkur ekle labirent ekle. Bir sürü şey var. Başkalarının maplarını oyna onlara benzer şeyler yap (Onların fikirlerini çalma sadece onların yaptıklarından ilham al.)
Sonra güzel bir bitiş yeri ayarla. Oldu sana dünyanın en güzel mapı