Minecraft: Dünya'nın Tarihi (Ve Olası Geleceğimiz)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Arkadaşlar, dün özel bir araştırma yaparak bir video buldum. Dünya'nın tarihini anlatıyor. Dinozorlardan göktaşına, köylerden elektriğin icadına kadar her şey anlatılmış. Ama bence asıl şaşıracağınız şey; videoda 8:29'dan itibaren çıkan şey. Çünkü Dünyamızın maalesef olası geleceğini Minecraft dilinde anlatıyor... İşte o video:

Anlamayana kısaca açıklayayım: Minecraft'taki End, kıyameti temsil ediyor. Ve Endermanlar da biz insanlar. Ve gelecekte de dünyamız End'e benzeyecek demektir.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Gelecekteki dünyanın End'e benzemesi bir tahmindir sadece kesin bir şey değildir. Mahşer alemini peygamberimiz ve Allah'tan başka kimse bilemez. Oyunla kafayı bozmuşsunuz. Gerçek hayata dönün biraz.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Süperdi güzel çok beğendim Dünyanın en güzel videosu ama tek sorun 5 dakika boyunca dinazorları izledik :(
Ve kıyamet öyle olmayacakki? Kıyametin nasıl olacağını kimse bilemez!?!

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Süperdi güzel çok beğendim Dünyanın en güzel videosu ama tek sorun 5 dakika boyunca dinazorları izledik :(
Ve kıyamet öyle olmayacakki? Kıyametin nasıl olacağını kimse bilemez!?!

Zaten dünyadaki ilk yaşayan canlılar trilobit ve dinozordur. Uzun süre de yaşadılar. O yüzden uzun süre dinozor var. Ve sağolasın.

Gelecekteki dünyanın End'e benzemesi bir tahmindir sadece kesin bir şey değildir. Mahşer alemini peygamberimiz ve Allah'tan başka kimse bilemez. Oyunla kafayı bozmuşsunuz. Gerçek hayata dönün biraz.

1- Bu sadece temsili görüntüdür. Zaten IQ'su 1 olan birisi bile kıyamette ender ejderi olmayacağını bilir. Benim anlatmak istediğim suyun kalmayacağı, güneşin yok olacağı ve bizim garip canavarlara dönüşeceğimiz. Sonuncu cümle dışında Kuranda var zaten. Tek farkı, orada dirileceksiniz diyor ama hangi şekilde olacağı belli değil. burada da enderman şeklinde resmedilmiş.

2- Belki biz oyunla yaşamaktan memnunuz. Kimsenin yaşamına karışamazsın.

3- Biz zaten kesin demiyoruz. Temsili resimler gösteriyoruz, aklınızda canlansın diye. Kesin diye bir ifade kullandım mı ben? Olası dedim. Ama kesin demedim. ama olsun, fikrine saygı duyuyorum.

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen bu mc olayı mc nasıl oldu ne olcak tarzı bir şey anlayan anladı...(NASIL OLACAĞINI BİZ BİLEMEYİZ) bu

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zaten dünyadaki ilk yaşayan canlılar trilobit ve dinozordur. Uzun süre de yaşadılar. O yüzden uzun süre dinozor var. Ve sağolasın.

1- Bu sadece temsili görüntüdür. Zaten IQ'su 1 olan birisi bile kıyamette ender ejderi olmayacağını bilir. Benim anlatmak istediğim suyun kalmayacağı, güneşin yok olacağı ve bizim garip canavarlara dönüşeceğimiz. Sonuncu cümle dışında Kuranda var zaten. Tek farkı, orada dirileceksiniz diyor ama hangi şekilde olacağı belli değil. burada da enderman şeklinde resmedilmiş.

2- Belki biz oyunla yaşamaktan memnunuz. Kimsenin yaşamına karışamazsın.

3- Biz zaten kesin demiyoruz. Temsili resimler gösteriyoruz, aklınızda canlansın diye. Kesin diye bir ifade kullandım mı ben? Olası dedim. Ama kesin demedim. ama olsun, fikrine saygı duyuyorum.
Kendi kafanda garip garip kanunlar oluşturuyorsun. Buna "Şirklik" denir. Gavur heriflerin yaptığı video ile tahminler yürütüp kendini savunuyorsun ? Tahmin ediyorsun olası diyorsun ama sizin gibi oyunla kafayı bozmuş kişiler mahşer alemi size öle bir yer olacak ki hiçbirşeye benzetemeyeceksin "Kâfir herif". Sizin işiniz Kur-an ı okuyarak tahmin yürütmek yerine gavur heriflerin ateist heriflerin yaptığı videolar ile tahmin yürütmeye çalışmak. Tebrik ediyorum. Oyununuzla size iyi bir hayat dilerim.

+ olarak bu forumda daha akıl çağına gelmemiş ergenlik çağına girmemiş kişiler var sizin bu konuyu hemen kapattırmanız gerekiyor. Daha dinini öğrenmeyen birine saçma saçma düşüncelere itiyorsunuz. Burası çocuk forumu sadece +16 yok. Sonra çocuk diyecek ölünce enderman olcak ender ejderhası olacak diye psikolojilerini bozmaya hakkın yok.

Son düzenleme:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kendi kafanda garip garip kanunlar oluşturuyorsun. Buna "Şirklik" denir. Gavur heriflerin yaptığı video ile tahminler yürütüp kendini savunuyorsun ? Tahmin ediyorsun olası diyorsun ama sizin gibi oyunla kafayı bozmuş kişiler mahşer alemi size öle bir yer olacak ki hiçbirşeye benzetemeyeceksin "Kâfir herif". Sizin işiniz Kur-an ı okuyarak tahmin yürütmek yerine gavur heriflerin ateist heriflerin yaptığı videolar ile tahmin yürütmeye çalışmak. Tebrik ediyorum. Oyununuzla size iyi bir hayat dilerim.

+ olarak bu forumda daha akıl çağına gelmemiş ergenlik çağına girmemiş kişiler var sizin bu konuyu hemen kapattırmanız gerekiyor. Daha dinini öğrenmeyen birine saçma saçma düşüncelere itiyorsunuz. Burası çocuk forumu sadece +16 yok. Sonra çocuk diyecek ölünce enderman olcak ender ejderhası olacak diye psikolojilerini bozmaya hakkın yok.

Beynin olduğundan şüpheliyim doğrusu. Tahmin diyoruz gerçek demiyoruz.. Burada tartışma yapıyoruz. Senin gibi değil. Zaten kafirlerin kralı sensin çünkü herif diyorsun ve şu anda günah kazanıyorsun. Ön yargı yapıyorsun 2.günah. 3. ender ejderhası demedim o sadece işin uydurması. 4- çocukların çoğu günde 2-3 saatten fazla bilgisayarda oturmuyor. 5- ben kendi kafamda oluşturmuyorum bu benim videom bile değil.

Ayrıca Enderman olacak demiyorum. Bundan kastım şu: Yeniden doğacaksınız. Şekilleri belli olmayabilir ama kıyamet var. Anlatamadıysam üzgünüm. Ve mahşerde dağ olmayacak güneş olmayacak demiyor mu? Bu da onun temsili bir resmi. Yoksa herkes bilir bunlar gerçek değildir. Tabi senin gibi temsilinin anlamını bilmeyen kişilere anlatmaya uğraşmak büyük bir zaman kaybı. Ben "kesin" diye bir ifade kullanmadım, "Beyni sulanmış herif". Ban yersem de yiyeyim gerçekleri söylüyorum. Ayyaş gibi düşünüyorsun. Çocuk da okumasın bir zahmet. İlle +18 mi koymamız gerek yani?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beynin olduğundan şüpheliyim doğrusu. Tahmin diyoruz gerçek demiyoruz.. Burada tartışma yapıyoruz. Senin gibi değil. Zaten kafirlerin kralı sensin çünkü herif diyorsun ve şu anda günah kazanıyorsun. Ön yargı yapıyorsun 2.günah. 3. ender ejderhası demedim o sadece işin uydurması. 4- çocukların çoğu günde 2-3 saatten fazla bilgisayarda oturmuyor. 5- ben kendi kafamda oluşturmuyorum bu benim videom bile değil.

Ayrıca Enderman olacak demiyorum. Bundan kastım şu: Yeniden doğacaksınız. Şekilleri belli olmayabilir ama kıyamet var. Anlatamadıysam üzgünüm. Ve mahşerde dağ olmayacak güneş olmayacak demiyor mu? Bu da onun temsili bir resmi. Yoksa herkes bilir bunlar gerçek değildir. Tabi senin gibi temsilinin anlamını bilmeyen kişilere anlatmaya uğraşmak büyük bir zaman kaybı. Ben "kesin" diye bir ifade kullanmadım, "Beyni sulanmış herif". Ban yersem de yiyeyim gerçekleri söylüyorum. Ayyaş gibi düşünüyorsun. Çocuk da okumasın bir zahmet. İlle +18 mi koymamız gerek yani?
İsteyen istediği konuyu okur. Çocuk bu. Merak eder açar.
Benim demek istediğimi hala anlayamıyorsun. Milletin gavur insanların allahı olmayan insanların oyun videosu ile temsil edeceğine git Kur-an ile temsil et ? Zaten senin gibi oksijen israfı dediğimiz insanlarla uğraşacak değilim.
Daha yazdığım yazıyı anlamış değilsin ki ? Bilip bilmeden üste çıkmak için sallıyorsun.
Seni yaratan önemsiz bir kişi olduğunu bilmiş ki kafana beyin koymamış. Keşke annen babana end portalı yapıpda içine atsaydıda sen olmasaymışın ?

Son düzenleme:

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Katılıyorum :D (ne yazdın okumadım bile amerika :D ) ayrıca yaşım 17 söyleyek

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
İsteyen istediği konuyu okur. Çocuk bu. Merak eder açar.
Benim demek istediğimi hala anlayamıyorsun. Milletin gavur insanların allahı olmayan insanların oyun videosu ile temsil edeceğine git Kur-an ile temsil et ? Zaten senin gibi oksijen israfı dediğimiz insanlarla uğraşacak değilim.
Daha yazdığım yazıyı anlamış değilsin ki ? Bilip bilmeden üste çıkmak için sallıyorsun.
Seni yaratan önemsiz bir kişi olduğunu bilmiş ki kafana beyin koymamış. Keşke annen babana end portalı yapıpda içine atsaydıda sen olmasaymışın ?

söz sahibinindir. asıl sen bilmiyorsun çünkü temsil etmek değil ki bu, isteyen okur, isteyen okumaz. zaten çocuklar aktif olmayan konuyu nerde bulcak da okuyacak? ben de küçükken forumlara üyeydim, bana mı anlatıcan bu işleri? bakugan topundan küçük beyninle bana meydan okumamalısın. benim beynime laf edemezsin diğer konularıma bak bakalım mantıksız mıyım? bir konudan yargılıyorsun. haksızsan haksızsın de. beyinsizsin bilmemnesin diyorsun seviyesizliğini kanıtlıyorsun. senin gibilerle tansiyonumu çıkartamam. biz temsili diyoruz. kesin demiyoruz. ve belki bir gün kuranla temsil edecektim? isteğimi bitirdin belki? bu açıdan düşün bir de? gavur bilmemne. zaten ülkemize gavurlar geliyor. doktorlarımız birkaç seneye kalmaz yunanlı afrikalı olur. haberlerde bangır bangır bağırıyorlar.
yani haksızsan haksızsın desen, yapana vs. hakaret etmesen, seviyesizlik etmesen, belki bu halde olmazdık. Ama nerdee? Sende bunu algılayacak beyin yok işte. Bir de kalkmış bana beyinsiz diyorsun. BİR AKILSIZ ARIYORSAN, AYNAYA BAK!!

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar yazın burada herkes fetoş!

Din yalan xD
Alayım yorumları

qwerty asdf

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lan bi videoyu kavgaya tartışmaya bi kerede çevirmeseniz bi cümleye kelimeye karşı çıkmasanız da "banane be adam ne düşünürse düşünsün ne derse desin"
demiyorsunuz adam bi video paylaşmış sizede video güzel yada deil demek düşer boş yere dini filan konuya karıştırmayın lütfen
bu arada video güzeldi nereden bulup paylaştıysan teşekkürler herkese iyi forumlar :)