Minecraft Dünyası 8e

aabbcc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
8. Bölüm Kayıp Kitap
Kate'in aklı hala alamamıştı.Bir saatte 64 odun toplamayı.Köylülerin özel bir yöntemi var herhalde diyerek unutmaya çalışıyordu ama unutamıyordu.Köykü değince aklına Bilge'nin verdiği kitap aklına geldi.O kitabı sandığa koymuştu.Sandığa baktı.Sandıkta öyle bir kitap yoktu.Tüm kitaplara baktı ama öyle bir kitap yoktu.En sonunda köylülerden aldığı bir kitaba şunları yazdı:
Angelina Hakkında Düşündüklerim:
Angelina gerçekten çok iyi bir kız.Fakat bugün 64 odunu bir saatte toplaması beni bir hayli şaşırttı.Ayrıcana onunla tanışırken gökyüzünde bir duman gördüm,kitabım sandıkta yok ve köyü dolaşırken onu hiç görmedim.Garip.Acaba kitabımın kaybolması ile gökyüzündeki dumanın Angelina ile ilgisi var mı ?
Bunları yazarken Angelina yanına geldi.
-Ne yazıyorsun Kate.Şimdi de yazar mı oldun ?Senin buradan Hero'yu durdurup gitmen daha önemli sanıyordum.
Kate bu söze çok sinirlendi ama sinirini belli etmemek için gülümsedi ve:
-Biliyor musun ?İnsan burada yapmayı sevdiği ve sevmediği şeyleri yapmak istiyor.Ders çalışmak gibi.Bende ders çalışıyorum.
-Bana pek öyle gelmiyor.Benden bir şey mi saklıyorsun Kate ?Bana güvenebilirsin.
-Ne ben mi bir şey saklıyorum ?Elbette hayır.
-İyi hadi görüşürüz o zaman ben biraz dışarı çıkayım hava alayım.
-Tamam.
Kate bu konuşmadan sonra içinden oh dedi arkadaşının bu kitabı bilmesini istemiyordu.Kitabı envanterine koydu.Angelina geldiğinde akşam olmuştu.Birlikte yattılar.

8. Bölümün sonu arkadaşlar son bölüme her bölüm daha çok yaklaşıyoruz.(nasıl bir cümle oldu bu ya)Görüşmek üzere.
9:https://forum.gamer.com.tr/threads/minecraft-dünyası-9.18866/