Minecraft Düşük FPS sorununa çözüm [Detaylı Anlatım+Birden Fazla Çözüm]

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Minecraft Düşük FPS sorununa çözüm getireceğiz. Bu yolları birçok kişi biliyor ama bilmeyenler için iyi bir konu olacağını düşünüyorum.

1. Yol RAM Verme

Başlat'a Tıklıyoruz.Arama bölümünüControl Panelyazıyoruz.Önümüze Java gelecek ona tıklıyoruz.Java Control Panel adında bir pencere açılacak.Ardından Üst Kısımdan Java yazan kısma tıklayıp yeni açılan yerdeki View yazısına tıklıyoruz.Ardından Platforum altında Minecraft Versiyonunuz çıkacak istediğini seçin ve ilerisindeki Runtime parameters da boşluk olacak oraya çift tıklıyoruz ve altta verdiğim kodu yapıştırıyoruz ve OK tuşuna basıyoruz.ardından Apply diyoruz ve bitti !

Bilgisayarınızın Ram'ı 2GB ise ---> -Xincgc -Xmx1048M
Bilgisayarınızın Ram'ı 3GB ise ---> -Xincgc -Xmx2048M
Bilgisayarınızın Ram'ı 4GB ise ---> -Xincgc -Xmx3048M
Bilgisayarınızın Ram'ı 5GB ise ---> -Xincgc -Xmx4048M
Bilgisayarınızın Ram'ı 6GB ise ---> -Xincgc -Xmx5048M
Bilgisayarınızın Ram'ı 7GB ise ---> -Xincgc -Xmx6048M
Bilgisayarınızın Ram'ı 8GB ise ---> -Xincgc -Xmx7048M
Bilgisayarınızın Ram'ı 9GB ise ---> -Xincgc -Xmx8048M
Bilgisayarınızın Ram'ı 10GB ise ---> -Xincgc -Xmx9048M

2. YolOptifine Kurma

3.Yol Ayarları Kısma

YAPIM AŞAMASINDA.

Son düzenleme:

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emeğine sağlık, güzel yapmışsın, anlatmışsın.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hala javaya ram vermenin kasmayı düzeltebileceğini sananlar var, ram vermek chunkı halleder adamın ekran kartı kötüyse hiçbir şey yapamazsın ha optifine ı yükler işede yarar ama sadece animasyonlar falan kapatırsın yani ayrıntıları kapatırsın ama yinede tam olarak halledemezsin. ram vermek ile fps arttırılmaz en azından mc zorlanmaz o kadar modlu mcler için gerekiyr ama o ram yetersizliğinden olan kasmadır yani ram az olduğundan bazı şeyleri yüklemesi zaman alıyor olur ama rami istersen 10000gb yap yinede ekran kartı kötüyse kasar.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hala javaya ram vermenin kasmayı düzeltebileceğini sananlar var, ram vermek chunkı halleder adamın ekran kartı kötüyse hiçbir şey yapamazsın ha optifine ı yükler işede yarar ama sadece animasyonlar falan kapatırsın yani ayrıntıları kapatırsın ama yinede tam olarak halledemezsin. ram vermek ile fps arttırılmaz en azından mc zorlanmaz o kadar modlu mcler için gerekiyr ama o ram yetersizliğinden olan kasmadır yani ram az olduğundan bazı şeyleri yüklemesi zaman alıyor olur ama rami istersen 10000gb yap yinede ekran kartı kötüyse kasar.
Benim pc'de ekran kartı yok 100 fps'de oynuyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
benimde laptpta yok? ne olmuş işlemciden alıyordur ekrankartını işlemci iyiye oynarsın