Minecraft Dv6 Da Kasıyor??

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam beyler benim bir sorunum var bende HP pavilion dv6 var son çıkanlardan sistemi sayarsam;
+ 8 çekirdek (4 sanal) 2.40 Ghz
+8 gb ram
+Win 7 home premium
+ Amd HD 7690 M 4Gb
+ İntel HD graphics
son sürüm herşeyim grafik kontrölünden java ya yüksek performans atadığım halde nedensiz bir kasma var lütfen yardım edin...
ayrıca 64 bit sistem kullanıyorum...

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimkide g6 ve özellikleirmiz %90 aynı.Seninkide acayip bir durum.Normalde bu özelliklere kasmaz.Sanırım bilgisayarında gereksiz dosyalar yer kapladı ve yavaşlattı.Tavsiyem bi CCleaner yükle çalıştır ve kayıt defterini temizle.Arından .minecraft dosyasını sil.Unutma HARİTA VE DOKU PAKETLERİNİ YEDEKLE.Ardından birde optifine yükle derim.Eğer hala kasıyorsa başka çözüm sunarız.

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet denedim eski minecraft ile yeni yüklediğim çakışıyormuş herşeyi sildim minecraft la ilgili şimdi düzeldi sıfır kasmasız yüksek te oynatıyor sadece mesafe normalde neyse benim bir sorum daha var ben minecraft a shader attım fakat oynanmaz dereceye geldi oyun Bnm eski bir bilgisayarım var ona attım az da olsa oynayabiliyordum onuda kısaca tanıtıyım;
İntel pentium core duo 2.20 ghz amd HD 3600 1 Gb series ,2 gb ram bunda oynatıyorsa hp de çok rahat olmasına rağmen fazla kasma var yani şöyle açıklayayım fareyi döndürdükten 2 sn sonra oyun hareket edio düşünün bunun sebebi nedir ??

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:/ Buna hiçbir şey diyemiyecem :D Bayağı anormal bir durum.Belkide virüs sebepli olabilir.Bence bir virüs programını çalıştır.

doğan akyıldız

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet denedim eski minecraft ile yeni yüklediğim çakışıyormuş herşeyi sildim minecraft la ilgili şimdi düzeldi sıfır kasmasız yüksek te oynatıyor sadece mesafe normalde neyse benim bir sorum daha var ben minecraft a shader attım fakat oynanmaz dereceye geldi oyun Bnm eski bir bilgisayarım var ona attım az da olsa oynayabiliyordum onuda kısaca tanıtıyım;
İntel pentium core duo 2.20 ghz amd HD 3600 1 Gb series ,2 gb ram bunda oynatıyorsa hp de çok rahat olmasına rağmen fazla kasma var yani şöyle açıklayayım fareyi döndürdükten 2 sn sonra oyun hareket edio düşünün bunun sebebi nedir ??

aynısı bendede var