Minecraft e-Dergi Yapıyoruz

• Konuyu başlatan Reloven
  • Başlangıç tarihi

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Game dergileri var onlar oyunu tanitiyor reklammi diyisin buna :/
İşte sorun tanıtmada.. Kötü yönünü söylersen suçlu sen olursun.. Gelirler seninle uğraşılar.. Senin başın ağrır eğer yapılacaksa kötü eleştiri kabul etmeleri lazım server sahiplerinin..

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Suclu falan kimse olmaz gidip dergiye sw kaka gibi kimse gelmesin yazmiyicak puanlar verebilir tartisabilir

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Suclu falan kimse olmaz gidip dergiye sw kaka gibi kimse gelmesin yazmiyicak puanlar verebilir tartisabilir
Şimdi bir düşün ya kaka yazmayacaklar tabi demi.. Ama server yazılmadan önce dergiyi hazırlayanların bir girip oynaması lazım.. Adam servere girdi baktı adminler çok çocuksu hareketler falan yapıyor yazdı dergiye (- yönlerine) "adminlerin yaşları ufak" dedi.. Oradan çıkacak server sahibi vay sen misin benim serverime çamur atan..
Örnek çok verilir: "build kötü" yazılır server sahibi çıkar "gel sen yap o zaman benim serverimi karalayamazsın" diye bağıracak..

Bu Level gibi oyunlara puan vermek gibi değil.. Çoğu server sahibinin ne olduğu belli.. Konusuna eksiğini yazıyorsun konumu baltalama diyor..

Ama büyük premium sunuculara yer verilebilir.. Orada öyle olmaz olgun insanlar çoğu..

Bekir_44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya iyi güzel yapalım bu isteklerinizi de uygulama yapmaktan anlayan yok mu?Google Play'de bir uygulama olacak bu uygulama her ay güncellenecek.İçinde farklı farklı bölümler olacak.

ImCubzy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tebrikler kardeşim sonuna kadar destekliyorum sizip tasarım ile ilgili işiniz düşerse ekle skype: bobmarleyfurkan