KozmikKaplumbağa
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Forum Gamer Üyeleri!
Bugün Minecraft'ta aynı Ender Dragon gibi olan boss Wither'ın bir sırrını çözdük gibi...
Bu örnek bir Wither.Çok basit bir görünüm..
Teori nedir?
Wither...Değişik sesler çıkartan tek bedende bir sürü kişi yaşayan biri..Evet Tek bedende 3 kişi.Yani bir bir ŞİZOFREN!...Evet.Çıkardığı sesleri iyi dinlerseniz bir Şizofrenin duyduğu seslere benzer.
TEK BEDENDE 3 KİŞİ 2.KANIT
Evet.Şizofren bir kızın dediğine göre;
Biz tek bedende bir sürü kişiyiz.
Wither'a bakın.
Alakası var gibi...
HALİSİNASYON 3.KANIT
Wither neden Pasif Canlıları öldürür.
Şizofren,korkunç cisimleri gözlere getirecek Halisinasyon yaratacak bir hastalalıktır.Buna göre hayvanları tehdit olarak algılayabilir?!
Evet arkadaşlar 3 Kanıttan oluşan teori derledim.Wither kesinlikle şizofrendir arkadaşlar.Belki'de Notch bunu bile bile yapmıştır.Belkide ben yanılıyorum
Bugün Minecraft'ta aynı Ender Dragon gibi olan boss Wither'ın bir sırrını çözdük gibi...
Bu örnek bir Wither.Çok basit bir görünüm..
Teori nedir?
Wither...Değişik sesler çıkartan tek bedende bir sürü kişi yaşayan biri..Evet Tek bedende 3 kişi.Yani bir bir ŞİZOFREN!...Evet.Çıkardığı sesleri iyi dinlerseniz bir Şizofrenin duyduğu seslere benzer.
TEK BEDENDE 3 KİŞİ 2.KANIT
Evet.Şizofren bir kızın dediğine göre;
Biz tek bedende bir sürü kişiyiz.
Wither'a bakın.
Alakası var gibi...
HALİSİNASYON 3.KANIT
Wither neden Pasif Canlıları öldürür.
Şizofren,korkunç cisimleri gözlere getirecek Halisinasyon yaratacak bir hastalalıktır.Buna göre hayvanları tehdit olarak algılayabilir?!
Evet arkadaşlar 3 Kanıttan oluşan teori derledim.Wither kesinlikle şizofrendir arkadaşlar.Belki'de Notch bunu bile bile yapmıştır.Belkide ben yanılıyorum