Minecraft Efsanesi

HikayeYazarı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Merhaba Bugün Yeni Hikayemi Sizler İle Paylaşacağım Öncelikle Hikayede Gerçek Minecraft'ta Olmayan Şeyler Var Ben Bunların Farkındayım ve Bilerek Yazdım Bu Yüzden Olumsuz Eleştiri Yemek İstemediğim İçin Yazıyorum... Neyse Çok Fazla Lafı Uzatmayıp Hikayeye Geçeyim İyi Okumalar...

Bölüm 1

Kara Şimşekler Kasabada

Steve ömrünün yarısını bir ormanda tek başına geçirmişti. Kendine bir ev yapmıştı ve orada yaşıyordu bir gün köylülerden kurtuluşun yolunu öğrendi ve bu fantastik dünyadan kurtulmanın yolunu öğrenmişti tek kurtuluş ENDER DRAGON’U öldürmekti tüm aletlerini hazırladı End Portal’ı Oluşturarak ENDER DRAGON’A gitti uzun süren bir uğraştan sonra ENDER DRAGON’U yok etti ve gerçek dünya’ya giden kapı açılmıştı. Hayatına kaldığı yerden devam ediyordu artık Steve, bir karısı vardı ve oğlu Josh. 17 yaşına kadar babasıyla oturan Josh sonra taşınmıştı haftada 3 gün ailesiyle kalıyordu annesi Maria ve babası Steve güzel bir hayattı. Ama zamanla karısı ile Steve arasında bir uçurum açılmıştı ayrılmışlardı Maria annesinin evine dönmüştü ve Steve ise her gün kazandığı parayı içkiye veriyordu bir gün yine gününü gün etmiş evine dönmüştü ve balkonda anılarını canlandırıyordu. Yağmurun başlamasıyla etraf bir denize dönmüştü sokaklar su içindeydi ve bu yetmez gibi şimşekler çakıyordu Steve umarsızca balkonda oturup anılarıyla baş başaydı birden farklı bir şey oldu diğerlerinin aksine siyah bir şimşek kasaba’ya çaktı Steve birden doğruldu dikkatli bir şekilde baktığında kasaba’nın yandığını gördü hemen balkondan atlayıp kasaba’ya doğru koşuyordu çünkü karısı ve oğlu ordaydı kasaba 500 metre ilerideydi Steve nefessiz bir şekilde düşe kalka kasabaya koşmaya devam ediyordu ve bir kez daha siyah şimşek çaktı ses o kadar şiddetliydi ki Steve kulaklarının ağrısında yere yığıldı 5 dakika öyle yatan Steve ardından toparlanıp kasabaya koşmaya devam etti tam kasabadayken bir kez daha çaktı siyah şimşek ve Steve’in sol kulağı artık duyamaz hale gelmişti ve sağ kulağından kan akıyordu kulağı zedelenmiş dengesini kaybetmiş acı içinde ‘’Maria’’ diye bağırarak kasaba’nın içinde koşuyordu en az 20 kere yere düşmüştü ama pes etmemişti Maria evine vardığında karısının cansız bedenini buldu birden nefesi kesilmişti yere yığıldı sanki bütün yangın sönmüş ve Steve’in içinde yeniden doğmuştu ve ardından bağırmalar başlamıştı Steve haykırıyordu ayrıldığı için çok pişmandı her şey onun suçu gibi geliyordu Steve öyle düşünüyordu.Birden Arkasında soğuk bir nefes hissetti arkasını döndüğünde bulanık bir surat gördü biraz daha dikkatli baktığında aklını kaçıracak gibi oldu bu oydu bu onun acımasız katiliydi…..

Bölüm 2

Aynaya Bakar Gibi

Steve haykırıyordu ayrıldığı için çok pişmandı her şey onun suçu gibi geliyordu Steve öyle düşünüyordu.Birden Arkasında soğuk bir nefes hissetti arkasını döndüğünde bulanık bir surat gördü biraz daha dikkatli baktığında aklını kaçıracak gibi oldu bu oydu bu onun acımasız katiliydi…..

Herobrine Steve onu yaratığında Nether adlı yerdeydi.Steve kendisini bu yaratıklardan koruyacak bir şey yaratacaktı ama nerden bilebilirdi böyle olacağını onu yaratmadan önce bir saldırıya uğrayıp yara almıştı sanırım yaratığın DNA’sı ile Steve’in ki karışmıştı ve yaratıklardan aldığı kötülük ile tüm yaratıklardan daha güçlü bir şey yaratmıştı adını Herobrine koymuştu Herobrine uyandığında Nether’deydi ve karşısında Steve vardı.Onu bir düşman gibi görüp etrafında ışınlanmaya başladı Steve çok şaşırdı ve ‘’Vay canına senin böyle yeteneklerin olduğunu bilmiyordum’’ dedi Herobrine kafasını hafif sağa doğru bükerek Steve’e baktı ve ona sağlam bir yumruk attı Steve 1 metre geriye savruldu ayağa katlığında ‘’Ne oluyor ne yapıyorsun Herobrine’’ dedi ve başka bir yumruğu karnına alarak bu sefer yarım metre savruldu acı içinde ayağa kalktı yapmış olduğu Portal’a doğru koşuyordu Herobrine önüne ışınlanıp çenesine vurdu ve Steve ilk başta ki gibi 1 metre geriye savruldu ardından ayağa kalktı Herobrine’a doğru zıpladı ve yumruk attı Herobrine’nın sadece kafası darbenin etkisi ile sola doğru çevrilmişti tekrar Steve’e baktı ve yumruk salladı ama Steve eğilerek yumruğun boşa gitmesini sağladı ve Herobrine’ın cinsel bölgesine tekme attı ardından yüzüne bir yumruk Herobrine bir iki adım geriye doğru savruldu ve Steve havaya sıçrayıp Herobrine’a iki ayağı ile göğüs kısmına tekme attı Herobrine yere yığıldı Steve bunu fırsat bilip Portal’a koştu içinden geçip Minecraft adlı Fantastik dünya’ya geri döndü ve Portal’ı bir tekme ile yıktı Steve kurtulduğunu sanmıştı ama Herobrine Steve’in peşini bırakmaya niyetli değildi..

Steve bunları hatırlarken dengesizlik sorunu ortadan kalmıştı Steve ‘’Eski düşmanım beni buraya ziyarete gelmiş ha çok mutlu oldum ama Herobrine benden intikam al sevdiklerimden değil’’ diye bağırdı Herobrine yine aynı şekil tepki vermeden kafasını hafif bir şekilde sağa doğru büktü ve Steve’e baktı o bembeyaz gözlerini Steve dikmiş intikam için yanıp tutuşuyordu. Steve ‘’Seni o gün öldürmeliydim ama yapmadım demek şimdi ölmek için buralara kadar geldin söylesene nasıl çıktın oradan’’ dedi Herobrine Steve arkasına 1 Saniyeliğine ışınlandı omzuna dokundu Steve arkasına baktı kimse yoktu önüne baktı Herobrine ordaydı Steve ‘’Demek bu şekilde çıktın’’ dedi ‘’Ama bu sefer ben kaçmayacağım ve sende kaçamayacaksın çünkü başına büyük bir dert açtın’’dedi Herobrine ve Steve pozisyonlarını aldılar ve bu kaderlerini belirleyecek savaş için hazırlandılar….

Bölüm 3

Soğuk Rüzgarlar

Herobrine ordaydı Steve ‘’Demek bu şekilde çıktın’’ dedi ‘’Ama bu sefer ben kaçmayacağım ve sende kaçamayacaksın çünkü başına büyük bir dert açtın’’dedi Herobrine ve Steve pozisyonlarını aldılar ve bu kaderlerini belirleyecek savaş için hazırlandılar….

Herobrine hemen atak yaptı Steve’in önüne ışınlandı tam yumruk atarken Steve eğildi ve Herobrine çelme çakmaya çalıştı Herobrine sıçradı ve Steve’in suratına tekme attı Steve darbenin etkisi ile geri çekildi ve yere düştü Herobrine onun üstüne ışınlandı ve ona gelişigüzel vurmaya başladı Steve hem kendini savunuyor hem de atak yapmaya çalışıyordu. Steve’in bir ayağı boştaydı dizi ile Herobrine’nin sırtına vurdu Herobrine yere düştü Steve kalkıp yerde ki Herobrine yumruk atacaktı ki Herobrine Steve’in arkasına ışınlandı Steve bunu hissetti ve geriye doğru bir yumruk savurdu Herobrine yumruğun etkisi ile yere düştü Steve ‘’Yaşlanmış ve güçsüzleşmişsin eski dostum’’ dedi bu sıra Herobrine saniyeler içinde kayboldu Steve onu ararken Herobrine tekrar geri geldi ve sert bir tekme ile Steve’i yere yıktı ve elinde ki sopa ile çenesine vurdu Steve acı içinde yerde kıvranıyordu Herobrine Steve’in üstüne çıktı onu kendine bakacak şekilde çevirdi ve tam bu sırada Steve yerden aldığı taş ile Herobrine’e saldırdı ardı arkası kesilmez bir şekilde Herobrine vuruyordu Herobrine ışınlanacak vakit bulamıyordu bu sırada koluyla kalkan etkisi yarattı ve ışınlandı evin içinde çatı bölgesinde ki yatay kirişlerin birine ışınlandı ve Steve’in üstüne atladı Steve yerde yatarken Herobrine onu tekmeliyordu ve ardından sopayı da alıp bir tekmeleyip bir sopa ile vuruyordu. Yavaş yavaş güneş doğmaya başlamıştı Steve’in dayanacak gücü kalmamıştı dengesizlik olayı darbeler yüzünden yine başlamıştı ve artık kanamayan yeri kalmamıştı Herobrine yorulmaksızın vurmaya devam ediyordu bir ara durdu Steve halsiz ve güçsüzdü yapabileceği tek şey konuşmaktı ama bu konuşma onun sonu olabilirdi çünkü Steve Herobrine’a ‘’Ne o yoruldun mu yaşlı adam? Ben hala sapasağlamım’’ dedi Herobrine öfkeden çıldırmış bir vaziyette askerlerini çağırdı Endermanlar Zombiler İskeletler toplanmış efendilerinden komut bekliyorlardı Steve ise gülerek ‘’Hadi bitir işimi çünkü artık kimsem kalmadı’’ diyordu ve bu sırada beklenen komut geldi Herobrine elini havaya kaldırdı ve yaratıklar Steve’in üstüne doğru koşmaya başladılar…

Arkadaşlar Elimden Geldiğince Yazım Hatası Yapmamaya Çalıştım Umarım Beğenmişsinizdir. İyi Kötü Her Türlü Eleştiriye Açığım ve Emeğimi Karşılıksız Bırakıp Yorumsuz Bırakmayın Beni. Bu Arada 20 Bölüm Garanti Elimde Var Her Gün 21:00 22:00 Arası 2 Bölüm Paylaşacağım. Herkese İyi Günler Dilerim.

HikayeYazarı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Beğenmene Sevindim bundan sonra 3 bölümde aksiyon yok ama ondan sonra full aksiyon olacak merak etme

HikayeYazarı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler...Hem düşünceleriniz hem yorumsuz bırakmadığınız için
[DOUBLEPOST=1378319066,1378317608][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Dayanamadım 2 Bölüm Daha Atayım Dedim ama Artık Bu şekilde İstisnalar Yapmayacağım Hikayeye Geçelim...

Bölüm 4

Kurtarıcı Yeni Kurban

Herobrine’a ‘’Ne o yoruldun mu yaşlı adam? Ben hala sapasağlamım’’ dedi Herobrine öfkeden çıldırmış bir vaziyette askerlerini çağırdı Endermanlar Zombiler İskeletler toplanmış efendilerinden komut bekliyorlardı Steve ise gülerek ‘’Hadi bitir işimi çünkü artık kimsem kalmadı’’ diyordu ve bu sırada beklenen komut geldi Herobrine elini havaya kaldırdı ve yaratıklar Steve’in üstüne doğru koşmaya başladılar…

Steve gözlerini kapatmış ve o anın ölümün gelmesini bekliyordu derken Josh arka kapıdan girip elinde ki ok ve yay ile yaratıklara saldırdı Steve kendisine bir şey olmadığını anlayınca gözünü açtı karşısından oklardan kaçan yaratıklar arkasında oğlu vardı oğlu birden Herobrine’a baktı ‘’Babamı bu hale sen mi getirdin?’’ dedi ve okunu doğrulttu Steve ‘’Dur Josh sakın yapma’’diyordu ki Josh birden okun fırlattı. Ok rüzgârı delip geçiyordu yaratıkların ve Steve’in gözünün önünden geçip Herobrine’a doğru ilerliyordu tam Herobrine ile arasında 5 cm varken Herobrine Josh’ın arkasına ışınlandı. Josh arkasını döndü, soğuk ve nefret dolu korkunç bembeyaz gözleri gördü bir an duraksadı ardından hemen ok ve yayına attı elini bir ok fırlattı Herobrine tekrar Josh’ın arksına ışınlandı Josh sırtını döndü Herobrine ordaydı tekrar ok attı Herobrine tekrar ışınlandı bu iş Josh’ın okları bitene kadar sürdü Steve ise sadece olanları acı içinde izliyordu kulağında ki çınlama yüzünden hiçbir şey duyamıyordu. Josh’ın okları tükenmişti elinde ki yay ile Herobrine sağlam bir şekilde vurdu ve yay kırıldı Herobrine kızgın ve delirmişçesine Josh’a bakıyordu yine Josh’ın arkasına ışınlandı tam Josh arkasını dönecekken Herobrine ondan daha hızlı hareket edip boynunu kırdı. Steve’in beyni durmuştu artık, oğlunun bedeni yavaş yavaş yere yığılıyordu Steve gözlerinde yaşlar ile çığlık atıyor haykırıyordu ömründe ki en değerli varlıkları gitmişti Herobrine Steve’in önüne ışınlandı ve diz çöktü Steve ‘’Neden onları öldürüyorsun beni al seni pislik’’ dedi Herobrine’nın yüzüne tükürdü Herobrine ‘’Tekrar görüşeceğiz, Nether’’ dedi ve yok oldu. Yaratıklar Steve’in üstüne doğru ilerlerken güneş doğmuştu ve yaratıklar yanıyorlardı bu sırada polis itfaiye ve ambulanslar kasabanın içinde yaralı ve ölüleri toplu yordu itfaiye ise yangınları söndürüyordu polisler de yaralılardan bilgi alıyorlardı Steve bir süre sonra bayıldı ve olacakları düşünüp intikam planları yapmaya başladı.

Bölüm 5

Geri Dönüş Başlıyor

Yaratıklar Steve’in üstüne doğru ilerlerken güneş doğmuştu ve yaratıklar yanıyorlardı bu sırada polis itfaiye ve ambulanslar kasabanın içinde yaralı ve ölüleri toplu yordu itfaiye ise yangınları söndürüyordu polisler de yaralılardan bilgi alıyorlardı Steve bir süre sonra bayıldı ve olacakları düşünüp intikam planları yapmaya başladı…

Steve gözünü hastane odasında açtı. Oda’da ondan başka yatan ağır yaralı baygın bir hasta vardı. Doktor oda’ya girdi ‘’Bay Steve sonunda uyanmışsınız’’dedi Steve kısık ve kalın bir ses ile ‘’Ne zamandır buradayım’’ dedi. Doktor ‘’Yaklaşık 1 hafta kulaklarınız çok kötü durumdaydı 5 adet ameliyat geçirdiniz sol kulağınızın zarı çok hasar görmüş bu yüzden artık çalışmıyor ama sağ kulağınız hafif zedelenmişti bu yüzden denge kaybı yaşıyordunuz çok uğraştık ama sonunda bu işi çözdük ara sıra bu şekilde denge kayıpları yaşayabilirsiniz ama ardı ardına olursa tekrar gelin yoksa başınıza daha büyük belalar açmış olursunuz’’ dedi Steve ‘’Benim başım zaten belada ve bunu telafi etmem lazım bu yüzden hemen buradan çıkmalıyım’’ dedi Doktor sakin bir şekilde ‘’Bay Steve burada 1 hafta daha kalacaksınız ardından taburcu olacaksınız hem henüz ifadeniz alınmadı çeşitli testlere de tabii tutulmanız gerek’’ dedi. Steve hızlı bir şekilde doğruldu doktorun yakasından tuttu ve ‘’Ben ömrümde ki en büyük teste zaten tabii tutuldum ve bundan geçmeye başardım sonra aynı test değişik bir biçimde tekrar karşıma çıktı ve sevdiklerimi aldı o yüzden kendini yorup benimle uğraşma eminim o testlerden geçerim şimdi beni bırak doktor bozuntusu yoksa bırakmadığın için çok pişman olabilirsin’’dedi Steve kaşlarını çatarak doktora öfkeli bir şekilde bakmaya devam etti. Doktor sonunda dayanamadı’’Tamam tamam seni bırakacağım ama önce şurayı imzala çünkü eğer sana bir şey olursa bundan sorumlu tutulmak istemiyorum’’dedi. Steve anında imzayı attı Hastaneden kıyafetlerini giyip ayrıldı bu sefer Nether’den işini bitirmeden çıkmamak için Minecraft’a gidiyordu.

Arkadaşlar Çok Özür Dilerim Biraz Kısa Bölümler Ama Elimden Bu Kadarı Geliyor 20. bölüme Kadar Böyle İdare Edebiliriz İnşallah...İyi Okumalar...

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel yazmışsın senden bir yazar olabilir :) Sana benden bir tavsiye olaylara hemen giriyorsun biraz betimleme ile olayları uzatırsan (Hikayenin Uzaması Açısından) daha iyi olabilir. Başarılarının devamını diliyorum :) İyi Forumlar

HikayeYazarı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel yazmışsın senden bir yazar olabilir :) Sana benden bir tavsiye olaylara hemen giriyorsun biraz betimleme ile olayları uzatırsan (Hikayenin Uzaması Açısından) daha iyi olabilir. Başarılarının devamını diliyorum :) İyi Forumlar

Fikrini Çok Beğendim ve Hikayenin Diğer Bölümlerinindee Kullanacağım ama konun başında söylediğim gibi 20 bölüm elimde var belki aralra küçük birşeyler ekleyebilirim.Yorum yaptığın için sağol.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok seri yazmışşın.Arada heyecanlı yerde keserek,veya gereksiz bir kaç konu yazarak uzatabilirsin.

HikayeYazarı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok seri yazmışşın.Arada heyecanlı yerde keserek,veya gereksiz bir kaç konu yazarak uzatabilirsin.

Teşekkürler Fikirleriniz Benim İçin çok önemli kavga sahnelerine çabuk girerek sizi sıkmak istemedim o yüzden böyle yazdım ama dediklerinizi yapmaya çalışacağım.[DOUBLEPOST=1378388517,1378319683][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Bugün Hikayenin 6 7 8. Bölümlerini yayınlayacağım İyi Okumalar...

Bölüm 6

Bilen Birileri Vardır

Doktor sonunda dayanamadı’’Tamam tamam seni bırakacağım ama önce şurayı imzala çünkü eğer sana bir şey olursa bundan sorumlu tutulmak istemiyorum’’dedi. Steve anında imzayı attı Hastaneden kıyafetlerini giyip ayrıldı bu sefer Nether’den işini bitirmeden çıkmamak için Minecraft’a gidiyordu….

Steve hastaneden çıkar çıkmaz şehir kütüphanesine gitti ve bu konu hakkında araştırma yaptı çünkü Minecraft’a nasıl gittiğini hatırlamıyordu ‘’Bilen biri vardır..evet..kesinlikle bilen biri vardır’’ diye düşünüyordu sonunda bunun hakkında bir kitap gördü kitaba göre ‘’Minecraft yıllar önce bir kralın umarsızca davranan oğluna ders vermek için yaptırdığı dünyanın sonu diye tabir edilen alanda olan bir orman, sadece kraliyet portal’ı ile gidilebiliyordu

En büyük düşmanını da aynı yere hapsetmişti kral çıkmanın tek yolu ya kralın emriydi ya da korkunç düşmanı ENDER DRAGON ile dövüşmek’di oğlu bu duruma dayanamamıştı ve babasının emrini beklemeden ENDER DRAGON ile karşılaşmaya gitti ancak ENDER DRAGON’NUN sonsuz gücü karşısında dayanamadı neye benzediği bilenmeyen ENDER DRAGON’U yenen hiç kimse yok’’ Steve ‘’Ben varım ama benden bahseden yok’’ dedi ve okumaya devam etti. ‘’1716 yılında Michael Conans Bu dünya’ya gitmenin yolunu arıyordu ve gizli kütüphanesinde bu sırrı taşıyordu gittiği iddia ediliyordu ama bunun kesin bir açıklaması yok evinin bir haritası arka sayfada meraklı kâşifler araştırabilirler ama kütüphane nerede ve nasıl girilir hiçbir bilgi yok acaba onu bulan biri çıkacak mı bunu ilerleyen günler ya da yıllarda göreceğiz’’ sayfa burada bitiyordu arka sayfayı açtığında haritayı gördü gizlice sayfayı yırtıp cebine koydu ve kütüphaneden çıktı. Şimdi Michael Conans’ın evini ve kütüphanesini bulma vaktiydi şimdi intikam zamanıydı.

Bölüm 7

Sır ortaya Çıkıyor

‘’1716 yılında Michael Conans Bu dünya’ya gitmenin yolunu arıyordu ve gizli kütüphanesinde bu sırrı taşıyordu gittiği iddia ediliyordu ama bunun kesin bir açıklaması yok evinin bir haritası arka sayfada meraklı kâşifler araştırabilirler ama kütüphane nerede ve nasıl girilir hiçbir bilgi yok acaba onu bulan biri çıkacak mı bunu ilerleyen günler ya da yıllarda göreceğiz’’ sayfa burada bitiyordu arka sayfayı açtığında haritayı gördü gizlice sayfayı yırtıp cebine koydu ve kütüphaneden çıktı. Şimdi Michael Conans’ın evini ve kütüphanesini bulma vaktiydi şimdi intikam zamanıydı.

3 günlük bir yürüyüşün ardından eve varmıştı kapı kilitliydi ‘’Herhangi bir anahtar var mı acaba?’’ diye baktı duvarları incelerken bir tuğla yere düştü düşen tuğlanın iç kısmında bir anahtar vardı aldı ve kapıyı açtı ev darmadağındı büyük bir gar dolap vardı açtığında üstüne Michael Conans’a ait olduğunu düşündüğü kemik yığınları ve bir kitap vardı toz yüzünden ismi gözükmüyordu üflediğinde kitabın ismi belirdi’’Michael Conans’ın Minecraft Günlüğü’’.
Steve hemen sayfaları çevirmeye başladı ve okudu

Gün 1

Bugün ilk defa Minecraft dünyasına geldim burası inanılmaz güzel bir yer burada olduğuma inanamıyorum her yer doğal ve dünyanın ilk hali gibi sanki kimse bu topraklara el vurmamış etrafı biraz gezip keşif yapacağım…
Gece oldu ve etrafımda garip şeyler oluyor sığınacak bir yer bulmalıyım..
Aman Allah’ım gördüklerim çok olağan dışı şeyler buna inanamıyorum bu yer gündüzleri cennet bahçesi ama geceleri görmek istemeyeceğiniz bir yer buradan çıkmanın bir yolunu bulmalıyım.

Gün 2

Bugün bir yazı buldum çıkmanın tek yolu ya kralın emri ya da ENDER DRAGON ile dövüşmek kralın emrini bekleyemem o zamana kadar ölürüm biraz silah toplamalıyım
Burada birkaç yazı daha buldum 3 adet isim var ve burada benim ismim de var isimler sırasıyla şöyle

Prince Thomas
Michael Conans
Ve…
Steve

Kim bu Steve sanırım benden sonra gelecek olan kişi inanamıyorum bu dünyaya 3 kişi gelebilecek ve çıkabilecekleri muamma

Steve bu arada kendi kendine bunu nasıl göremediğini düşünüyordu

Bölüm 8

Michael'den Tiyolar

Steve’in gözleri dolmuştu ‘’Bir adamın böyle önemli bir yeri keşfederek geri dönüp beni beklemesi ne acı’’ diye düşünüyordu Michael Conans’ın dediklerini harfiyen yaptı ve kütüphaneyi buldu. Sonunda Herobrine yaptıklarını ödeyecekti…

Steve kütüphanede Minecraft dünyasında ne, nerede, ne zaman ortaya çıkar her şeyi yazmıştı hatta ENDER DRAGON’UN resmini bile çizmişti geri gelirken neler yaşadığını ve kralın neye benzediğini ona neler söylediğini bile yazmıştı bir kitap buldu adı Steve’di kitabı açıp okumaya başladı kitapta olacakların hepsi yazıyordu Steve’in Minecraft’a geleceği ev yapacağı. Eğer Steve bekleseymiş kralın emri 2 yıl sonra gelecekmiş kral Michael Conans sayesinde kralın notunu buldu notta şunlar yazıyordu

‘’Geleceğin pek parlak değil Steve sen zamana geleceğe karşı geldin oradan kralın emri ile çıkmam lazımdı sen ise savaşarak çıktın sesin tek başına orada olman lazımdı oysaki Herobrine’ı yaratın şimdi bunun yüzünden Herobrine zaman ve mekân’a aldırmayıp aileni yok edecek umarım bu notu çok erken bulursun çünkü her an her şey olabilir bu arada oğlun Josh bizim yanımızda güvende olacaktır…’’

Steve birden duraksadı ‘’Ne..ne..oğlum..yaşayacak mı?..Hayır…hayır inanmam yok yook benim acilen kraliyet’e gitmem lazım’’ diye düşünmeye başladı hemen dışarı gökyüzüne baktığında güneş batıyordu bu şekilde batı ne taraf öğrenmiş oldu şimdi geceyi burada geçirip sabah işe koyulacaktı ama gece sadece 4 saat uyudu ardından katlı evi temizledi bir çeşit yapışkan bulup kemikleri birbirine yapıştırıp tahtadan yaptığı tabut ve tabut kadar bir masayı evin ortasına koydu ve Michael Conans’ı onun içine koydu kütüphaneyi kitapları evi her şeyi temizledi pırıl pırıl yaptı güneş yavaş yavaş dağların arkasından doğuyordu evden çıkıp kapıyı yavaş bir şekilde kapattı ardından ‘’Görüşürüz Michael her şey için teşekkürler’’dedi ve uzun bir yolculuk için hazırlandı.Şimdi iki amacı vardı oğlunu kurtarmak ve Herobrine’ı yok etmek.

Şimdiden Okuduğunuz İçin Teşekkürler Hepinize İyi Günler...

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana Bir Tavsiyem Daha Var. DoganKitap Evini Duymuşsundur. Oraya Kitabını Gönderebilirsin. Tabi Kitabın İsmi Minecraft Efsanesi Değil Başka Bir Ad Bulman Gerekebilir. Çünkü Patent Varsa Telif Hakkı Olabilir. Kitap Göndermek İçin Yaş Sınırı Yok. İster 10 İster 50 Yaşında Ol Farketmez. Senin İçin Alta Link Koyuyorum. Orada Gerekenler Anlatılıyor. Eğer Anlamassan Bana Başvurabilirsin. Eğer elinde 20 bölüm var ise bunu biraz uzatırsın ve kitap boyutunda 100 sayfa olabilir ve çok iyi olur. Bu şekilde kitabından para alırsın, hemde ünlü olursun.

Neyse Çok Uzatım Buyur Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Teşekkürler...Hem düşünceleriniz hem yorumsuz bırakmadığınız için
[DOUBLEPOST=1378319066,1378317608][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Dayanamadım 2 Bölüm Daha Atayım Dedim ama Artık Bu şekilde İstisnalar Yapmayacağım Hikayeye Geçelim...

Bölüm 4

Kurtarıcı Yeni Kurban

Herobrine’a ‘’Ne o yoruldun mu yaşlı adam? Ben hala sapasağlamım’’ dedi Herobrine öfkeden çıldırmış bir vaziyette askerlerini çağırdı Endermanlar Zombiler İskeletler toplanmış efendilerinden komut bekliyorlardı Steve ise gülerek ‘’Hadi bitir işimi çünkü artık kimsem kalmadı’’ diyordu ve bu sırada beklenen komut geldi Herobrine elini havaya kaldırdı ve yaratıklar Steve’in üstüne doğru koşmaya başladılar…

Steve gözlerini kapatmış ve o anın ölümün gelmesini bekliyordu derken Josh arka kapıdan girip elinde ki ok ve yay ile yaratıklara saldırdı Steve kendisine bir şey olmadığını anlayınca gözünü açtı karşısından oklardan kaçan yaratıklar arkasında oğlu vardı oğlu birden Herobrine’a baktı ‘’Babamı bu hale sen mi getirdin?’’ dedi ve okunu doğrulttu Steve ‘’Dur Josh sakın yapma’’diyordu ki Josh birden okun fırlattı. Ok rüzgârı delip geçiyordu yaratıkların ve Steve’in gözünün önünden geçip Herobrine’a doğru ilerliyordu tam Herobrine ile arasında 5 cm varken Herobrine Josh’ın arkasına ışınlandı. Josh arkasını döndü, soğuk ve nefret dolu korkunç bembeyaz gözleri gördü bir an duraksadı ardından hemen ok ve yayına attı elini bir ok fırlattı Herobrine tekrar Josh’ın arksına ışınlandı Josh sırtını döndü Herobrine ordaydı tekrar ok attı Herobrine tekrar ışınlandı bu iş Josh’ın okları bitene kadar sürdü Steve ise sadece olanları acı içinde izliyordu kulağında ki çınlama yüzünden hiçbir şey duyamıyordu. Josh’ın okları tükenmişti elinde ki yay ile Herobrine sağlam bir şekilde vurdu ve yay kırıldı Herobrine kızgın ve delirmişçesine Josh’a bakıyordu yine Josh’ın arkasına ışınlandı tam Josh arkasını dönecekken Herobrine ondan daha hızlı hareket edip boynunu kırdı. Steve’in beyni durmuştu artık, oğlunun bedeni yavaş yavaş yere yığılıyordu Steve gözlerinde yaşlar ile çığlık atıyor haykırıyordu ömründe ki en değerli varlıkları gitmişti Herobrine Steve’in önüne ışınlandı ve diz çöktü Steve ‘’Neden onları öldürüyorsun beni al seni pislik’’ dedi Herobrine’nın yüzüne tükürdü Herobrine ‘’Tekrar görüşeceğiz, Nether’’ dedi ve yok oldu. Yaratıklar Steve’in üstüne doğru ilerlerken güneş doğmuştu ve yaratıklar yanıyorlardı bu sırada polis itfaiye ve ambulanslar kasabanın içinde yaralı ve ölüleri toplu yordu itfaiye ise yangınları söndürüyordu polisler de yaralılardan bilgi alıyorlardı Steve bir süre sonra bayıldı ve olacakları düşünüp intikam planları yapmaya başladı.

Bölüm 5

Geri Dönüş Başlıyor

Yaratıklar Steve’in üstüne doğru ilerlerken güneş doğmuştu ve yaratıklar yanıyorlardı bu sırada polis itfaiye ve ambulanslar kasabanın içinde yaralı ve ölüleri toplu yordu itfaiye ise yangınları söndürüyordu polisler de yaralılardan bilgi alıyorlardı Steve bir süre sonra bayıldı ve olacakları düşünüp intikam planları yapmaya başladı…

Steve gözünü hastane odasında açtı. Oda’da ondan başka yatan ağır yaralı baygın bir hasta vardı. Doktor oda’ya girdi ‘’Bay Steve sonunda uyanmışsınız’’dedi Steve kısık ve kalın bir ses ile ‘’Ne zamandır buradayım’’ dedi. Doktor ‘’Yaklaşık 1 hafta kulaklarınız çok kötü durumdaydı 5 adet ameliyat geçirdiniz sol kulağınızın zarı çok hasar görmüş bu yüzden artık çalışmıyor ama sağ kulağınız hafif zedelenmişti bu yüzden denge kaybı yaşıyordunuz çok uğraştık ama sonunda bu işi çözdük ara sıra bu şekilde denge kayıpları yaşayabilirsiniz ama ardı ardına olursa tekrar gelin yoksa başınıza daha büyük belalar açmış olursunuz’’ dedi Steve ‘’Benim başım zaten belada ve bunu telafi etmem lazım bu yüzden hemen buradan çıkmalıyım’’ dedi Doktor sakin bir şekilde ‘’Bay Steve burada 1 hafta daha kalacaksınız ardından taburcu olacaksınız hem henüz ifadeniz alınmadı çeşitli testlere de tabii tutulmanız gerek’’ dedi. Steve hızlı bir şekilde doğruldu doktorun yakasından tuttu ve ‘’Ben ömrümde ki en büyük teste zaten tabii tutuldum ve bundan geçmeye başardım sonra aynı test değişik bir biçimde tekrar karşıma çıktı ve sevdiklerimi aldı o yüzden kendini yorup benimle uğraşma eminim o testlerden geçerim şimdi beni bırak doktor bozuntusu yoksa bırakmadığın için çok pişman olabilirsin’’dedi Steve kaşlarını çatarak doktora öfkeli bir şekilde bakmaya devam etti. Doktor sonunda dayanamadı’’Tamam tamam seni bırakacağım ama önce şurayı imzala çünkü eğer sana bir şey olursa bundan sorumlu tutulmak istemiyorum’’dedi. Steve anında imzayı attı Hastaneden kıyafetlerini giyip ayrıldı bu sefer Nether’den işini bitirmeden çıkmamak için Minecraft’a gidiyordu.

Arkadaşlar Çok Özür Dilerim Biraz Kısa Bölümler Ama Elimden Bu Kadarı Geliyor 20. bölüme Kadar Böyle İdare Edebiliriz İnşallah...İyi Okumalar...

Arkadaşım kusura bakma ama hikayenden az biraz alıntı yaparak bir hikaye yazacağım ama çok kısa 1-2 satır . Anlayışın için teşekkürler...

HikayeYazarı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tabi ki kardeşim yapablirsin ama hikayeni link olarak atarsan yada ismini yazarsan sevinirim bakmak isterim hikayeye[DOUBLEPOST=1378580608,1378580479][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Bölüm 6 da bir yanlışlık var eksik atmışım onu yine atacağım yarın