Minecraft Ekran Sorunu

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
shiginima ve teamextreme normal minecraft launchera göre daha hızlı ( teamextreme değil belki ama shiginima launcher öyle)
siz msj ları nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ben nediyom sen nediyon
biri der crack ile orjinal arasındaki fark prepium server ve skin ,digeri der crack daha hizli
arkadaşlar crack minecraftların hepsi ayni değil indirdiginiz laucherler arızalı olabiliyor siz her crack aynı oldugunumu sanıyorsunuz ben bunu diyorum lütfen dikkatli ve gözünüzle okuyun B)

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
bu adam bizim beynimizi kizartir bu sekilde hadi ben gidiom ya

SM-N9006 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Kullandığın minecraft sürümü 1.8 mi? 1.8 ise aynı sorundan muzdaribiz.
Çözümü ise basit.
Ayarlardan ekran ayarlarından VBO'ları kullan adlı değeri açık yap.
Bu kadar

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
CrafterMan24 deneyeceğim İnşaAllah . Yorumun için teşekkürler.Sürüm 1.8.1 olmalı.[DOUBLEPOST=1428671842,1428671648][/DOUBLEPOST]Belirli bir sürümü yoktan kastım sürümleri değiştirebiliyor olduğumdan kesin bir sürüm olmamasıydı.[DOUBLEPOST=1428672120][/DOUBLEPOST]Minecraft hakkında bulabildiğim her şeyi sildim ve Shiginima Launcher'i kurdum.Şu anda yükleniyor(1.8.3. sürümünü deniyorum.).Sorun hâla devam ederse VBO'ları kullanmayı deneyeceğim.Hepinize çok teşekkürler :).[DOUBLEPOST=1428672564][/DOUBLEPOST]VBO'ları açınca oyun yanıt vermez oluyor maâlesef :(.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
CrafterMan24 deneyeceğim İnşaAllah . Yorumun için teşekkürler.Sürüm 1.8.1 olmalı.[DOUBLEPOST=1428671842,1428671648][/DOUBLEPOST]Belirli bir sürümü yoktan kastım sürümleri değiştirebiliyor olduğumdan kesin bir sürüm olmamasıydı.[DOUBLEPOST=1428672120][/DOUBLEPOST]Minecraft hakkında bulabildiğim her şeyi sildim ve Shiginima Launcher'i kurdum.Şu anda yükleniyor(1.8.3. sürümünü deniyorum.).Sorun hâla devam ederse VBO'ları kullanmayı deneyeceğim.Hepinize çok teşekkürler :).[DOUBLEPOST=1428672564][/DOUBLEPOST]VBO'ları açınca oyun yanıt vermez oluyor maâlesef :(.
Team Extreme kullan daha iyi

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
premium ile crack arasında sandıgından fazla fark var bunlarda hatalara sebeb olabiliyor
bu arada adam önceden oyunu oynuyormus silmiş ve yeniden yüklemiş ve hatalar ortaya cıkmış az düşünün sizce sorunun kaynagı ne
Hayır. Fark yok. İkiside minecraft işte.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
minecraftla ilgili herşeyi sildiğini yazmıssın ve msjlarından pc konusunda kötü oldugun belli oluyor sen tam olarak neleri siliyorsun kısa yollarımı çünkü çeşitli laucherlerle denedigi ve oyunu daha önceden sorunsuz oynerken silip tekrar kurdugunda sorunun olustugunu yazmıssın[DOUBLEPOST=1428688992][/DOUBLEPOST]
Hayır. Fark yok. İkiside minecraft işte.
bu cümleyi okuduktan sonra 2dk boyunca bekledim ve nedense aklıma herobrine konusu geldi <_<
arkadaş crack laucher içeriğiyle oynanmış bir laucherdir madem aynı diyorsun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dan indir craklı oynada görelimB)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraftla ilgili herşeyi sildiğini yazmıssın ve msjlarından pc konusunda kötü oldugun belli oluyor sen tam olarak neleri siliyorsun kısa yollarımı çünkü çeşitli laucherlerle denedigi ve oyunu daha önceden sorunsuz oynerken silip tekrar kurdugunda sorunun olustugunu yazmıssın[DOUBLEPOST=1428688992][/DOUBLEPOST]
bu cümleyi okuduktan sonra 2dk boyunca bekledim ve nedense aklıma herobrine konusu geldi <_<
Olum. Tek farkları şu::::::::::: PRE SUNUCULAR - SKIN DEĞIŞIMI - TAMAMEN SANA AIT BIR HESAP
FPS veya Diğer farklarla alakası yok. Tabi bazı crack launcherler s***mden farkı yok. Teamexterme kullanır yada premium alır. Sizde. Herkesi premiuma zorlamayın. Herkesin premium alıcak bütçesi, kredi kartı kullanma izni yok bir kere.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Olum. Tek farkları şu::::::::::: PRE SUNUCULAR - SKIN DEĞIŞIMI - TAMAMEN SANA AIT BIR HESAP
FPS veya Diğer farklarla alakası yok. Tabi bazı crack launcherler s***mden farkı yok. Teamexterme kullanır yada premium alır. Sizde. Herkesi premiuma zorlamayın. Herkesin premium alıcak bütçesi, kredi kartı kullanma izni yok bir kere.
tek fark yazmışsın 3tane saymıssın :lol:
ben kimseyi premiuma zorlamıyorum düzgün çalısan bir laucher bulsunlar yeter
sorunu yaşayan arkadaşın ilk yorumunu düzgünce okuyun sorunun laucherden kaynaklandıgını anlayacaksınız ve adam pcden anlamıyor diğer yorumlarındada bunu anlayacaksınız ÜŞENMEDEN OKUYUN sonra milleti yanlış anlamayın siz bütün laucherleri aynı sanıyorsunuz bazıları hatalı premıumdada doğal olarak bu hatalar olmayacak oyüzden diyom pre al geçer

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
tek fark yazmışsın 3tane saymıssın :lol:
ben kimseyi premiuma zorlamıyorum düzgün çalısan bir laucher bulsunlar yeter
sorunu yaşayan arkadaşın ilk yorumunu düzgünce okuyun sorunun laucherden kaynaklandıgını anlayacaksınız ve adam pcden anlamıyor diğer yorumlarındada bunu anlayacaksınız ÜŞENMEDEN OKUYUN sonra milleti yanlış anlamayın siz bütün laucherleri aynı sanıyorsunuz bazıları hatalı premıumdada doğal olarak bu hatalar olmayacak oyüzden diyom pre al geçer
Saçma. Düzgün bir crack launcher bulursa sorun gene geçer :)

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kısayolları, .minecraft dosyasını, çalıştırda minecraftla ilgili bulunan her şeyi sildim.Siz de böyle bir sorun olmuyor mu ?Oyunun ayarlarıyla ilgili olabilir mi?