Ama yinede minecraft bu haliylede güzel oynamaya devam![]()
Aynenkatılıyorum köylülere biraz daha eklenti yapmalılar mesela at satabilirler
Bence oyuna isteğe bağlı rpg tarzı senaryo getirilmeli mesala bir köylüden görev alabiliriz ve o görevi tamamlayınca bize enchli item verebilir..Bence öyle çok fazla köy,maden vb. olursa oyunun teması bozulur, yani bi kaziom "aa elmas çıktı" bidaha kaziom" aa çelik çıktı" biraz dolasiom "aa büyük sehir 10 tane köyün birlesmisi"
sadece biraz daha gizemli olabilir mesela tapınaklar veya dediğiniz gibi RPG türü bir şey, ama moblara bende katılıyorum daha çok olmalı balık, ucan domuz, yok yada peri gibi
![]()
Zaten RPG den kastım buBence oyuna isteğe bağlı rpg tarzı senaryo getirilmeli mesala bir köylüden görev alabiliriz ve o görevi tamamlayınca bize enchli item verebilir..
Bence köylülerin avratı olsun evlenek çocuk yapak ÖYLE BİR MOD VAR ALİVES BLABLA UNNUTUM GERİSİNİ 1.5.2 Sİ çıksın hemenNotch'un işi zorNiye kadın köyler ve kadın zombi köylüler yok?
Ayrıca bu köylüler çok aptal.
Bence doğru söylüyosun bir mod var modları kodsuz yapıyorsun o modu bi denicem yeni mob yapacam bakalımHepsine bakmadım kendime göre yazacağım bence 3 tane daha yeni dünya olmalı yeni moblar ve hayvanlar olmalı yeni madenler olmalı köylüler kız erkek japon gibi gelişmiş içeriğe sahip olmalı ve onlarla iletişim kurabilmeli.Daha fazla biom olmalı daha fazla boss olmalı daha fazla yemek olmalı daha güçlü yaratıklar olmalı.Çılgın özellikleri olan çılgın silahlar olmalı.