MinecraftHocası
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft En İyi Skyblock Plugini - Iridium - Skyblok Sunucuları İçin Birebir
Hepinize tekrardan selamlar müthiş Minecraft oyuncuları ve değerli forum sakinleri.
Bugün birçok kişinin aSkyBlock eklentisinden daha da epik olarak iddia edildiği İridium Skyblock eklentisini sunmaya çalışıp özelliklerine, artılarına eksilerine ve yorumuma değineceğim. Öncelikle eklentinin aSkyBlock'dan farklarına bakalım. İridium'da ada güçlendirme, ada yükseltmeleri gibi farkları görebiliyoruz fakat bu benim için epiklik anlamına gelmiyor çünkü bu sistemler el ile skript yardımı ile de yapılacağını düşünüyorum. Onun dışında ada seviyesi gibi özellikler olsa da maalesef ki eğer bir sunucu sahibi olsaydım skyblock için kullanacağım eklenti olmazdı. Eksisi ise api ve kullanışlık açısından aSkyBlock'un gerisinde olduğunu söyleyebiliriz. Bunun sonucunda hem eksisi ve artısını tartışmış olduk hem de eleştirel yorumumu dile getirdim. Eklentinin istatistiklerine gelicek olursak yaklaşık olarak 1 yıl 1 ay gibi bir sürede (çıkış tarihi Kasım 2017) 34,901 kişi tarafından indirilmiş, 5 yıldız üzerinden 131 kişi tarafından oylanarak ortalama 4 yıldız almış. Son güncellemesi daha dün saat 07:35'de yeni güncellemesi çıkmış ve Spigot'ta ki tanıtım da 32 beğeni almıştır. Fazla sizi sıkmadan yorumlara da göz atalım derim. Yorumlarda ne kadar iyi oylar alınmış olup övülse de birçok oyuncu eklenti hakkında problemler yaşıyor gibi gözükmekte. Haydi bu kadar incelemeden sonra özelliklere geçelim!
- Ada Görevleri - Oyun içinde bir görevde 1000 deneyim karşılığında 15 Ada Kristali veriyordu. Bunun gibi görevler sıkıcı olsa da zengin olabilirsiniz!
- Ada Yükseltmeleri - Tanıtımda gördüğüm kadarı ile adanız ne kadar yükseltilmiş olursa o kadar adanızın boyutu yükseliyor.
- Ada Güçlendirmeleri - Güçlendirici satın alarak adanızı güçlendiriyorsunuz. Fazla detaylarını bilmiyorum.
- Ada Sıralaması - Oyunda bulunan kişiler arasında en güçlüden düşüğü sıralanan ada listesi.
- Ada Haritası - aSkyBlock'da da bulunan warp dediğimiz olay.
GÖRSELLER
Eklentinin detaylıca videosu:
Eklentinin Spigot Linki:
spigotmc.org/resources/iridium-skyblock-1-8-1-14.62480/
Konumu inceleyip okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.