BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş hala akıl edemiyorum. Nasıl bu oyuna "şiddet içerikli" demeyi başardılar... (Onu diyen çocuğun resmi nerde. Önüne mikrafon geçmiş diye söylemediği yalan kalmadı. En komiğime giden ise şuydu...
Basın:
Peki... Oyunda kan varmı?
Çocuk (salak çocuk):
Evet var.
)

Ne denir ki? Sözün bittiği yerdeyiz. "Çok fazla DBZ seyretmiş" diye bir espri yapmak isterdim. Ama çok sinirleniyorum böyle şeylere. Üstlerine Kamehameha atasım geliyor. O derece yani. Böyleleri oldukça başımızdakiler bizi daha çok köleleştirir.[DOUBLEPOST=1427909911,1427909873][/DOUBLEPOST]
Bu ne abi böyle minecraft mı olur ?
Edit : 1 Nisan şakası beyler inanmayın :D

Merak etmeyin, bu sadece 1 Nisan snapshotu. Yarın kaldırırlar. Her sene yapılıyor bu.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala şiddet dolu mojang ı kınıyorum hasar iksirleri hala oyunda 2 adet atı sırtımıza alınca biri diğerinin üstüne biniyor alttaki ata yazık!

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese dalga meselesi olduk bunlar yüzünden (özellikle her haberi 1000 ile çarpıp yayınlayan basınımız sağolsun...).

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
  • Birçok oyuncuyu üzdüğü için Yağmur yağması kaldırıldı.
  • Havuçlu çubuk, domuzlar için çok zalimce bir alet olduğu gerekçesiyle kaldırıldı. Mojang bu eşyanın varlığından dolayı özür diledi.
  • Bazı uçurumların kenarları olası kazaları önlemek adına çitler ile çevrildi.
bak bunlar iyiymiş :D