Minecraft Esrarengiz Macera-1 Herobrine ile tanışma.

MineCraftMasterx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Steve Yeni Dünya Yarat dedi ve dünyasında uzun ağaçlar vardı.Hemen ağaç kesmeye başladı.Ama gözüne bir şey ilişti.
Doğusunda Çok büyük bir piramit olduğunu gördü.Bu piramitti minecraft'takine benzemiyor dedi.
Steve merak etmişti.Ama oraya her ihtimale karşı savunmalı gitmeliydi.Tahta kılıç ve tahta kazma yaptı.Piramide biraz yaklaşınca görünürde hiçbir şey olmadığını farketti.Ama
yinede yavaş adımlarla piramide girmek istiyordu.Sonunda piramide girmişti.Ama hiçbir şey yoktu.Biraz baktı etrafına bir şey yok dedi ve gidicekti ta ki duvarın arkasında gizli bir
delik görene kadar Steve gitmedi.Deliğe baktığında garip bir ses duydu.Steve korkmuştu ve orda birini gördü aynaya baktığını zannetti ama ta ki gözlerinin içi boş olduğunu görene kadar Steve kaçtı yakalamaya çalışanın HeroBrine olduğunu bilmiyordu.Steve son hızıyla koşmaya çalışıyordu.Ama taşa takılıp yere düştü.HeroBrine ilk önce dediki.,
-Merhaba Steve şu an sana bir şey yapmamamın sebebi sadece seni uyarmaktı.Ben HeroBrine sana bir görev vereceğim.Bu görev bana 10 tane elmas getireceksin !!!
Steve nasıl bulacağım elmas bide!
HeroBrine:Ben karışmam yoksa sen ölürsün !
Steve napacağını bilemedi bir şey diyecektiki HeroBrine ortadan kaybolmuştu..
DEVAMI GELİCEK !!