GokhanGenc
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaslar benim serverde edit itemler kapali yani kite verimlilik 6 kazma yaziyorum oyunda gelen kazma verimlilik 5 oluyor ben serverimda editi nasil acarim.
Teşekkürler
Teşekkürler
Sağol Beğendim Nedeni Edit İtemler Lazim Cünkü Viplerin İtemlerinin Güçlü Olmasini İstiyorumCevap burada bulaiblirsin:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ama gerçek soru: Neden?
Essentials configinden izin verilmezse guvensiz yani "edit" sayılan enchantler hiçbir şekilde kullanılamaz (Essentials kullanmazsan ayrı). Bi altındaki arkadaş doğru cevabı vermiş.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bu yadaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu pluginleri kullanabilirsiniz. İlk plugini yükledikten sonra oyundan /enchant [meselakoruma]protection 10 yazarsanız koruma 10 basmış olursunuz. İkinci pluginde ise /ee enchant Değer yazmanız yetiyor.
Ovv, kritik bir hata yapmışım, düzelttiğiniz için çok teşekkür ederim.Essentials configinden izin verilmezse guvensiz yani "edit" sayılan enchantler hiçbir şekilde kullanılamaz (Essentials kullanmazsan ayrı). Bi altındaki arkadaş doğru cevabı vermiş.